DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Funda Arar YBY Woods Sahnesinde Özkan Uğur'u Ele Güne Karşı şarkısıyla andı

İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Funda Arar’ı sevenleriyle bir araya getirdi.

Funda Arar YBY Woods Sahnesinde Özkan Uğur'u Ele Güne Karşı şarkısıyla andı
13.07.2023 16:10
122
A+
A-

İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Funda Arar’ı sevenleriyle bir araya getirdi. Ormanın içinde, yıldızlarla dolu gökyüzünün altında sahne alan Funda Arar, 7’den 70’e herkesin ezbere bildiği şarkılarını coşkuyla seslendirirken, eşsiz performansıyla herkesi büyüledi. Funda Arar sahnede başarılı sanatçı Özkan Uğur’u da anarak Ele Güne Karşı şarkısını beş bin kişi ile birlikte seslendirdi.

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, sevilen sanatçı Funda Arar’ı İstanbul’un en büyük sahnesinde ağırladı. Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında gerçekleşen konserine Yak Gel şarkısıyla çıkan ünlü sanatçı, sahne performansıyla izleyenlere müzik şöleni yaşattı.

Beş bin seyircinin hayranlıkla izlediği ve şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde Funda Arar; Senden Öğrendim, Haberin Var Mı?, Benim İçin Üzülme ve Arapsaçı gibi birçok hit parçasının yanı sıra Senede Bir Gün ve Bir Yangının Külünü şarkılarını söyledi. Funda Arar, sahnede başarılı sanatçı Özkan Uğur’u da andı ve Ele Güne Karşı şarkısını beş bin kişi ile birlikte seslendirdi.

Konserden önce de eğlenceli aktiviteler düzenleyen ve kapılarını 15.00’te açarak misafirlerine keyifli deneyimler sunan YBY Woods’ta gün, gülen yüzlerle noktalandı.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı