DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Fuzul Ventures İlk Kez TIW 2023'te Sahnede!

Fuzul Ventures İlk Kez TIW 2023’te Sahnede! Fuzul Holding’in girişimciliği ve inovasyonu destekleyen yeni markası Fuzul Ventures, TİM’in 23-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TIW 2023 etkinliğinde yerini aldı.

Fuzul Ventures İlk Kez TIW 2023'te Sahnede!
23.11.2023 13:50
102
A+
A-

Fuzul Ventures İlk Kez TIW 2023’te Sahnede!

Fuzul Holding’in girişimciliği ve inovasyonu destekleyen yeni markası Fuzul Ventures, TİM’in 23-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TIW 2023 etkinliğinde yerini aldı. Fuzul Ventures, ziyaretçilerini G4 No’lu standında ağırlıyor.

İnovasyon ile girişimciliği merkeze alan ve vizyoner projeleri desteklemek üzere yola çıkan Fuzul Ventures’in katıldığı ilk etkinlik, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu sene 10’uncusu düzenlenen Türkiye Innovation Week (TIW) oldu. Haliç Kongre Merkezi’nde hem Türkiye’den hem de dünyadan inovasyona yön veren isimleri buluşturan TIW’de Fuzul Ventures, 23-25 Kasım tarihleri arasında G4 No’lu standında ziyaretçilerini bekliyor. 

Fuzul Ventures Vizyoner Girişimcilik Faaliyetlerine Destek Vermek Maksadıyla Yola Çıktı

TIW 2023 ile ilgili değerlendirmede bulunan Fuzul Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Akbal, sözlerine böyle bir etkinliğe katılmış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Furkan Akbal, “Girişimciliğin ülke ekonomilerinin büyümesinde hatırı sayılır bir güç olması global arenada da kabul görmüş bir gerçek. Girişimciliği, ülkelerin dünyada söz sahibi olabilmeleri hususunda da güçlü bir argüman olarak değerlendiriyorum. Fuzul Ventures ile biz de vizyoner ve potansiyel barındıran girişimcilik faaliyetlerine destek vermek maksadıyla yola çıktık. Fintech, proptech, gaming ve martech alanlarındaki girişimlere yatırım yapmak istiyoruz. Buradaki amacımız hem Fuzul Holding olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlara hem de potansiyeline inandığımız alanlara eğilmek… Öyle ki destek vererek gelişimine katkı sunduğumuz ve büyümesine zemin hazırladığımız girişimlerin bir süre sonra müşterisi olmayı da arzu ediyoruz. Yatırım yaptığımız girişimleri, kendi firmalarımızın istifadesine sunduğumuzda rekabette de ön plana çıkacağımızı ve fark oluşturacağımızı düşünüyoruz. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla, geleceğin lider şirketlerinin temelini bugünden atacağız ve burada amacımız yalnızca onlara finansal destek sağlamak da değil. Fuzul Ventures olarak girişimcilere tecrübe aktarımı yapıyor olmamızın yanı sıra onlara yeni bağlantılar da kazandırmayı arzuluyoruz. Dolayısıyla bugün burada, böyle bir organizasyonun paydaşı olarak yer almak bizim için çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı