DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası Yeni Müzisyenlerini Arıyor

Gaziemir Belediyesi, düzenlediği kültür, sanat ve spor kurslarıyla çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak onların çok yönlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası Yeni Müzisyenlerini Arıyor
20.09.2023 14:10
118
A+
A-

Gaziemir Belediyesi, düzenlediği kültür, sanat ve spor kurslarıyla çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak onların çok yönlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor. Belediyenin çocuklara sanatı sevdirmek ve müzik alanında yetenekli olanları desteklemek amacıyla kurduğu Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası’na katılacak yeni üyelerin seçmeleri yapılacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak seçmelere 9-16 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. Orkestrada yer almak isteyenler, seçmelere gelirken çaldıkları müzik aletini de yanlarında getirmeleri gerekiyor. Seçmelere katılacak çocuklar, çaldıkları enstrümanlarla performanslarını sergileyecek. Belediye eğitmenlerinin yapacağı değerlendirmeye göre başarılı olan çocuklar, orkestraya seçilecek. Orkestraya katılacak çocuklar, yıl boyunca belediyenin müzik öğretmenlerinden eğitim alarak bu alanda kendilerini daha da geliştirecek.
Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak seçmeler 17.00’ye kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı