DOLAR
32,4581
EURO
34,7712
ALTIN
2.427,94
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Geleneksel “3. Babafet Festivali “ 18 Haziran Pazar günü yapılacak

Nevşehir Belediyesi tarafından “Babalar Günü” dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “BabaFest Festivali” 18 Haziran Pazar günü yapılacak.

Geleneksel “3. Babafet Festivali “ 18 Haziran Pazar günü yapılacak
14.06.2023 14:10
135
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafından “Babalar Günü” dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “BabaFest Festivali” 18 Haziran Pazar günü yapılacak. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde bulunan etkinlik alanında düzenlenecek olan festivalde babalar çocukları ile birlikte etkinliklere ve yarışmalara katılarak, doyasıyla eğlenecek.

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi tarafından bir festival düzenlenecek.

“BabaFest” adıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan festival 18 Haziran Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde yapılacak.

Saat 16.00’da başlayacak olan festivalde babalar ve çocukları gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklere ve yarışmalara katılarak doyasıya eğlenecek. Etkinlik sırasında Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve babalarına sürpriz hediyeler dağıtılarak ailelere çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Festival kapsamında düzenlenecek yarışmaya çocukları ile birlikte katılacak olan babalara madalya ve ödüller verilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı