DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Gemlik Belediyespor Elit Ligde

Gemlik Belediyespor Elit Ligde Türkiye genelinde aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Gemlik Belediyespor, bir başarıyı da futbolda kazandı.

Gemlik Belediyespor Elit Ligde
26.10.2023 13:10
128
A+
A-

Gemlik Belediyespor Elit Ligde

Türkiye genelinde aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Gemlik Belediyespor, bir başarıyı da futbolda kazandı.

Gemlik Belediyespor, U – 18 takımı, futbol takımı mücadele ettiği 1. küme ikinci grupta topladığı puanlarla ikinci olarak, elit lige çıkmayı garantiledi.

Son maçını Fidyekızık sahasında Yiğitlerspor’a karşı oynayan Gemlik Belediyespor; Ahmet Efe, Bilal, Ali Rıza ve Ahmet’in golleriyle maçtan 4 – 1  galip ayrıldı.

Sezon süresince 12 maçta ter döken Gemlik Belediyespor, bu maçlardan dokuzunda sahadan galip ayrılırken, bir beraberlik, iki de mağlubiyet alarak son bir maçı kalmasına rağmen ikinciliği garantiledi ve elit ligde oynamaya hak kazandı.

Son maçını 2 Kasım Perşembe günü Gemlik Suni Çim sahada oynayacak ve Yolspor ile karşılaşacak  Gemlik Belediyespor, bu maçta da galibiyet aramaya devam edecek.

Maçı tribünden takip eden Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu, oyuncuları ve antrenörlerini tebrik ederek, Gemlik’te sporu daha iyi yerlere getirmek için çaba göstereceklerini ifade etti. Başkan Uslu, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı