DOLAR
32,4238
EURO
34,4423
ALTIN
2.488,20
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Gençler 19 Mayıs'I “Ceza" Konseriyle Kutlayacak

 Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Gençler 19 Mayıs'I “Ceza" Konseriyle Kutlayacak
16.05.2023 14:20
164
A+
A-

 Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. Çankaya’da kutlamaların merkezi Anıtkabir’in yanı başındaki Anıtpark olurken, gençlerin bayramı kentin dört bir yanında onlarca etkinlikle kutlanacak.

– Çayyolu, Kızılay, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park’ta bando ve halk oyunları gösterileri ile başlayıp devam edecek kutlamalar, Anıtpark’ta Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık grup ve sanatçılarının sahne alacağı Gençlik Şöleni saat 16.00’da başlayacak. 

Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte büyük bir şölene dönüştürerek kutlamaya hazırlanıyor. Çankaya’da kutlamaların merkezi Anıtkabir’in yanı başındaki Anıtpark olurken, gençlerin bayramı kentin dört bir yanında onlarca etkinlikle kutlanacak.

Çayyolu, Kızılay, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park’ta bando ve halk oyunları gösterileri ile başlayıp devam edecek kutlamalar, Anıtpark Gençlik Şöleni’ndeki Ceza konseri ile taçlanacak. Saat 16’da başlayacak şölende Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık gibi onlarca grup ve sanatçılar sahne alacak.

Çankaya’da 19 Mayıs kutlamaları Çayyolu Atapark’ta düzenlenecek resmi törenle başlayacak. Törende bando ve Çankaya Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu HOY-TUR’un gösterileri de yer alacak. Resmi törenin ardından kutlamalar Kızılay Güvenpark, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park’ta devam edecek.

GENÇLİK ŞÖLENİ

19 Mayıs’ta Çankaya’da kutlamaların merkezi bir kez daha Anıtkabir’in yanı başındaki Anıtpark olacak. Saat 16’da başlayacak şölende ilk olarak Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık grup ve sanatçıları sahne alacak. Gençlik konserlerinin ardından Anıtpark’ta kutlamalar Ceza Konseri ile taçlanacak. Ceza 19 Mayıs saat 20.30’da Başkentli gençlerle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı