DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Metin Doruklu Turnuvası başladı

Gölcük Belediyesi’nin bu yıl merhum Metin Doruklu adına düzenlediği 9.

Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Metin Doruklu Turnuvası başladı
04.09.2023 17:00
94
A+
A-

Gölcük Belediyesi’nin bu yıl merhum Metin Doruklu adına düzenlediği 9. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda heyecan dolu müsabakalar başladı.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak Gölcük Belediyesi 9. Başkanlık Kupası Metin Doruklu Futbol Turnuvası’nın başlangıcı yapıldı. Değirmendere Stadı’nda amatör spor kulüplerinin fair-play içerisinde mücadele edecekleri turnuva; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Doruklu’nun ailesinin de katıldımıyla başladı. Turnuva’nın açılış maçında sahaya Doruklu’nun fotoğrafının yer aldığı tişörtler ile çıkan; Kavaklıspor ve Harb-İş Spor takımları karşı karşıya geldi.

 

AÇILIŞ MAÇI BERABERLİKLE TAMAMLANDI

Maçın başlangıcı öncesi sporcularla bir araya gelen Başkan Sezer, Doruklu’nun ailesine çiçek takdim ederek katılımları için teşekkür etti. Başkan Sezer, bir kez daha Metin Doruklu’yu rahmetle andıklarını belirterek, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Açılış maçında Kavaklıspor-Harb-İş Spor ile 3-3 berabere kaldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı