DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Hadise PUBG MOBILE Dünya Kupası'nda sahne alacak

Hadise PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda sahne alacak   Pop müziğin efsane ismi Hadise, 10 Aralık tarihinde İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek PUBG MOBILE Dünya Kupası’nın final gününde sahne alacak.

Hadise PUBG MOBILE Dünya Kupası'nda sahne alacak
08.11.2023 16:20
116
A+
A-

Hadise PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda sahne alacak

 

Pop müziğin efsane ismi Hadise, 10 Aralık tarihinde İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek PUBG MOBILE Dünya Kupası’nın final gününde sahne alacak. Daha önce Ceza’nın da performans sergileyeceği açıklanan şampiyonanın biletleri ise avantajlı döneme özel 60 TL’den başlayan fiyatlarla Biletix ve Biletino üzerinden satılıyor.

 

Dünyanın en büyük espor organizasyonlarından 2023 PUBG MOBILE Dünya Kupası Büyük Finalleri, 8 – 10 Aralık tarihleri arasında İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek. Finallere katılmak için dünyanın en iyi takımları Lig Aşamasında mücadelesini sürdürürken 3 gün sürecek unutulmaz etkinlikte sahne alacak isimler de tarih yaklaştıkça netleşmeye başladı.

 

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Ceza’nın sahne alacağı duyurulan PUBG MOBILE Dünya Kupası’nda popun efsane ismi Hadise de unutulmayacak bir performans sergileyecek. Ünlü sanatçı, 3 gün sürecek etkinliğin son günü olan 10 Aralık tarihinde espor severlerle ve hayranlarıyla buluşacak.

Espor severler ünlü sanatçılarla unutamayacakları bir deneyim yaşayacak

İlk gününde Ceza, son gününde ise Hadise’nin sahne alacağı PUBG MOBILE Dünya Kupası Büyük Finallerinin ikinci günü dinleyicilerle buluşacak bir diğer ünlü sanatçı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

Dünya Kupası’nın biletleri 60 TL’den başlıyor

Ünlü isimlerin katılımıyla İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilecek PMGC’nin biletleri ise avanjtalı döneme özel 60 TL’den satışta. Espor severler ve efsane sanatçıların hayranları etkinliğin biletlerine Biletix ve Biletino üzerinden ulaşabilir.

 

3 milyon dolarlık büyük ödül! 

Geçtiğimiz yıl Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenlenen Büyük Finallerde bir Türk takımı olan S2G Esports şampiyon olarak 10 milyon TL’ye yakın ödül toplamıştı. İstanbul’da düzenlenecek ve Türk takımlarının da mücadele edeceği turnuvanın ödül havuzunda bu yıl 3 milyon dolar bulunuyor.

 

Bilet satın almak için

Biletix: https://www.biletix.com/etkinlik/2FAP0/TURKIYE/tr

Biletino: https://biletino.com/tr/e-qqb/pubg-mobile-dunya-sampiyonasi-pmgc-2023/?s=true

 

PUBG MOBILE ile ilgili daha fazla bilgi için  InstagramYoutubeTikTokFacebookTwitchTwitter ve hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

 

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı