DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Havuzda büyük heyecan başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100.

Havuzda büyük heyecan başladı
30.09.2023 03:10
116
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılı onuruna Göztepe Rotary işbirliğiyle düzenlediği 100. Yıl Rotary Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası, renkli görüntülerle başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 100’üncü Yıl Rotary Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası, Kültürpark’taki Celal Atik Yüzme Havuzu’nda başladı.

İzmir Göztepe Rotary işbirliği ile düzenlenen turnuvada bu yıl ülkemizi Len Challenger Cup’ta temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Galatasaray, Olimpiakos ve Panionios takımları mücadele ediyor. İzmir Büyükşehir’in B Takımı’nda da yer aldığı maçlar 1 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Günün ilk maçında İzmir BBSK, İzmir BBSK B Takımı’nı 22-6 yenerken, ikinci karşılaşmada Galatasaray, Panionios’u 22-3’lük skorla mağlup etti.

 

“Tüm İzmirlileri bekliyoruz”

Kültürpark Celal Atik Yüzme Havuzu’ndaki ilk uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, “Bu turnuva ile Yunanistan ile dostluğumuzu güçlendirmek istiyoruz. Üç yıl önce neredeyse atıl durumda olan havuzu, Başkanımız Tunç Soyer’in su sporlarına verdiği önem ve destek sayesinde uluslararası turnuva oynanır düzeye getirdik. Ekim ayındaki Len Challenger Cup öncesi çok önemli bir hazırlık süreci yaşayacağız” dedi.

İzmir’in güzel ikliminde çok başarılı bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Egeli ise “Uzun süredir hazırlığını yaptığımız bir organizasyona başladık. Yunanistan’ın güçlü takımlarını ağırlıyoruz. Özellikle Olimpiakos, su topunda marka bir kulüp. Panionios ise geçmişinde İzmirlilerden kurulu bir takım. Cumartesi ve Pazar günü heyecan daha da artacak. Tüm İzmirlileri Celal Atik Yüzme Havuzu’na bekliyoruz” diye konuştu

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı