DOLAR
32,4992
EURO
34,8718
ALTIN
2.435,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Heyecan dolu final maçıyla tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini organize ettiği ‘Kardeş Pası 5’ Sokak Basketbol Şampiyonası 32 takımın nefes kesen mücadelesine sahne oldu.

Heyecan dolu final maçıyla tamamlandı
06.09.2023 09:00
114
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini organize ettiği ‘Kardeş Pası 5’ Sokak Basketbol Şampiyonası 32 takımın nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Heyecanlı ve bir o kadar da çekişmeli müsabakaların izlenildiği turnuva final maçları ve hemen akabinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Şampiyonada Akademi Team birinci, İstanbulls ikinci, Ne Diyon Ya üçüncü, Bad Boys takımı ise dördüncü oldu.

 

REKABET DOLU EĞLENCELİ BİR ETKİNLİK

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Kardeş Pası 5’ Sokak Basketbolu Turnuvası genç basketçilerin bir araya geldiği, rekabet dolu ve eğlenceli bir etkinlik olarak gerçekleşti. Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve 2 gün süren çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva, gençlerin basketbol tutkusunu yansıttığı ve yeteneklerini sergilediği bir sahneye dönüştü.

 

AKADEMİ TEAM ŞAMPİYON OLDU

Turnuvanın en çekişmeli anları final maçlarında yaşandı. Akademi Team takımı, rakibi İstanbulls karşısında sergilediği oyun ve mücadele ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Rakibine 22-9’luk skorla üstünlük sağlayan Akademi Team şampiyonluğu elde etti. Turnuvanın üçüncülük maçını ise Bad Boys karşısında 8-4 galip gelen Ne Diyon Ya takımı kazandı. Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren birinci takıma 20 bin TL, ikinci takıma 15 bin TL, üçüncü takıma ise 10 bin TL tutarında spor hediye çeki verildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı