DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

HONOR PAD X9 ile Sınırsız Eğlencenin Tadına Var

HONOR, sınırsız eğlenceyi tablette buluşturdu, beğeni kazanan yeni modeliyle listelerde zirveye oturdu.

HONOR PAD X9 ile Sınırsız Eğlencenin Tadına Var
18.08.2023 21:20
147
A+
A-

HONOR, sınırsız eğlenceyi tablette buluşturdu, beğeni kazanan yeni modeliyle listelerde zirveye oturdu. Gerçek bir eğlence tabletinde olması gereken kriterleri belirleyen HONOR, yeni Pad X9 modeli ile kullanıcılara limitsiz eğlencenin 4 özelliğini açıkladı. 

HepsiBurada’da en çok satan tabletler listesinde kısa bir sürede yerini alarak markete hızlı bir giriş yapan HONOR Pad X9, diğer HONOR tablet modellerinin de uzun zamandır listedeki yerini korumasıyla birlikte tüketicilerin en çok tercih ettiği tablet markası oldu.

Tablet serisinin yeni üyesi Pad X9 modeli ile 7’den 70’e herkesin beğenisi toplayan HONOR, eğlence tabletinin 4 kriterini bir araya getirerek kullanıcılarını limitsiz eğlence ile buluşturdu. Etkileyici 11,5 inç HONOR FullView ekranı ve üst düzey ses deneyimi sunan altı hoparlörü ile izlenen tüm içeriklerin kalitesini maksimuma çıkartan HONOR Pad X9, 128 GB’a kadar depolama alanı ile birlikte 7250 mAh batarya gücüyle kesintisiz eğlenceyi kullanıcılarına sunuyor.

Etkileyici 11,5 inç 2K HONOR Fullview ekranıyla içerik izleme keyfinizi maksimuma taşıyan HONOR Pad X9, eğlenceyi yepyeni bir seviyeye çıkarıyor. 2000×1200 piksel çözünürlüğü, 1,07 milyar rengi içinde barındıran Pad X9, nefes kesici ayrıntıları ve gerçekçi renkleri görüntülemek için %86’lık olağanüstü bir ekran-gövde oranıyla eğlence tabletlerinde kriterleri yeniden tanımlıyor!

120Hz’e kadar ayarlanabilen yenileme hızıyla HONOR Pad X9, kullanıcılarına akıcı bir görsel deneyim sunarken aynı zamanda e-kitap gibi bataryayı daha az zorlayıcı uygulamalarda pil tasarrufunu da sağlıyor. Cihazın kullanım sıklığına göre yenileme özelliğini otomatik ve akıllı bir şekilde değiştirmesine olanak tanıyan yerleşik teknolojisi ile kullanıcısını izlediği film ya da dizinin içinde çekiyor.

Birden fazla yönü kapsayacak şekilde altı hoparlöre sahip olan HONOR Pad X9, olağanüstü ses kalitesi sayesinde kullanıcısını atmosferin içine dahil ediyor. Daha yüksek ses seviyesine, derinliğe ve zenginleştirilmiş bas sistemine sahip olan HONOR Pad X9, HONOR Histen’ın desteği ve Surround 6 hoparlörlü tasarımı sayesinde sesi alt hoparlörden de almanızı sağlayarak sesin mekansal dağılımı iyileştiriyor ve kullanıcıların izleme deneyimini zenginleştiriyor. 

Her an kesintisiz eğlence!

4GB bellek ve geniş 128GB depolama gücüne sahip olan HONOR Pad X9, 26.880 resim, 10.752 şarkı veya 430 HD videoyu yerel olarak hafızasında saklayabiliyor ve kullanıcıların multimedya koleksiyonlarını özgürce şekillendirebilmesi için geniş bir depolama alanı yaratıyor.

Bellekten tam kapasite yararlanan güçlü Qualcomm Snapdragon® 685 4G 6nm işlemci, akıcı grafikleri ve hızlı tepkiyi garanti ederek kullanıcıların en yoğun ve zorlu görevlerle bile kolayca baş edebilmesini sağlıyor.

7250 mAh pil uzun süren pil gücü sayesinde gün boyu kullanıma imkan sağlayan HONOR Pad X9, kullanıcılarını her an kesintisiz eğlence ile buluşturuyor. 13 saate kadar video akışını ve 12 saate kadar müzik dinleme desteği sayesinde üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Üst düzey kullanıcı deneyimi

HONOR Pad X9’un çift ayna ve çift halkalı tasarımı, sert kontürlemeyi tamamlayarak 6,9mm kalınlığa ve 495g ağırlığa sahip şık bir form oluşturarak her an her yerde maksimum taşınabilirlik sağlıyor.

Son teknoloji işletim sistemi sayesinde kullanıcılara daha akıllı bir deneyim sunan HONOR Pad X9, güncellenmiş ve kişiselleştirilmiş özellikler sunan en yeni Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 ile birlikte kullanıcı deneyimlerini şekillendiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı