DOLAR
32,3892
EURO
34,7881
ALTIN
2.438,91
BIST
10.003,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI Online Mağazası'nda Satışta

Huawei, TWS kulaklık serisinin en yeni üyesi HUAWEI FreeBuds SE 2’yi Online Mağazası’nda satışa çıkardı.

HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI Online Mağazası'nda Satışta
25.08.2023 21:40
140
A+
A-

Huawei, TWS kulaklık serisinin en yeni üyesi HUAWEI FreeBuds SE 2’yi Online Mağazası’nda satışa çıkardı. Kulaklıklar, uzun pil ömrü, rahat oturuşu ve sezgisel özellikleri sayesinde benzersiz bir kablosuz deneyim sunarken, aynı zamanda giriş seviyesi bir TWS kulaklık çifti.

Selefinin başarısı üzerine inşa edilen HUAWEI FreeBuds SE 2, hafif yapısı, akıllı interaktif özellikleri ve istikrarlı bağlantıları gibi üstün özelliklerini koruyor. Bununla birlikte, genç kullanıcıların ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılayan yeni renklerle yeni bir görünüm de sunuyor.

 

Ergonomi stil ile buluşuyor: Her bir kulaklık A4 kağıttan daha hafif

HUAWEI FreeBuds SE 2’nin hem kulaklıkları hem de şarj kutusu hafif ve kompakt olacak şekilde tasarlandı. Her bir kulaklık 3,8 g (±0,2 g) ağırlığında ve 33,66 mm x 17,83 mm x 18,13 mm boyutlarında.

Buna ek olarak, kulaklıkların yuvarlak silueti, daha güvenli bir tutuş sağlıyor. Şarj kutusu 33 g ağırlığında ve 50,40 mm x 50,31 mm x 23,40 mm ölçülerinde olduğu için cihazın tamamı son derece taşınabilir.

Genç kullanıcıların her durumu ve kıyafeti mükemmel şekilde tamamlayan bir çift kulaklık aradığının farkında olan HUAWEI, FreeBuds SE 2 kulaklıkları iki renkte sunuluyor: Seramik Beyaz ve Ada Mavisi

 

Kesintisiz müzik deneyimi için 40 saatlik güçlü pil ömrü

Kulaklıklar, tam şarjlı bir şarj kutusu ile birden fazla kez şarj edildiğinde 40 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Tek bir tam şarjla, kulaklıklar 9 saat kesintisiz müzik çalabiliyor.

Ayrıca, kompakt kulaklıklar hızlı şarj özelliğine de sahip. 10 dakikalık şarj ile kulaklıklar 3 saatlik müzik çalabilir. 

 

Ödün vermeyen kalite ve akıllı özellikler

HUAWEI FreeBuds SE 2’deki Bluetooth 5.3 ile kullanıcılar kulaklıklarını EMUI, Android, iOS ve daha fazlası tarafından desteklenen cihazlara bağlayabilirler. Kulaklıkların IP54 dereceli suya ve toza dayanıklılığı, spor salonu antrenmanları ve plaj voleybolu gibi açık hava etkinlikleri sırasında gönül rahatlığı sağlar.

Kullanışlı zil sesi konum özelliği sayesinde kullanıcılar yanlış yerleştirilen kulaklıkları kolayca bulabilir. Ayrıca, kulaklıkların özelleştirilebilir interaktif hareketleri, kullanıcıların kulaklıklara birkaç dokunuşla müzik çalmayı yönetmelerini, aramaları yanıtlamalarını ve daha fazlasını yapmalarını sağlar.

HUAWEI FreeBuds SE 2 kulaklıklar 999 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa açıldı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı