DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Hükümet Bey filminin çekimleri tamamlandı

Yapımcılığını Oktay Türkan’ın üstlendiği yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı Hükümet Bey filminin çekimleri tamamlandı.

Hükümet Bey filminin çekimleri tamamlandı
05.09.2023 04:00
133
A+
A-

Yapımcılığını Oktay Türkan’ın üstlendiği yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı Hükümet Bey filminin çekimleri tamamlandı.

Oyuncu kadrosunda Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hükümet Bey filminin çekimleri bitti.4 ay kadar ön hazırlık sürecinden sonra sete çıkan ekip uzun ve titiz bir çalışmanın meyvesini topladı.

Her sokağında, her köşe başında tarihten izler taşıyan Şanlıurfa Halfeti’de yapılan çekimlerde, ekip sıcak havanın da etkisiyle zorlandı.

 

Çiğ köfteli sıra gecesi yaptılar

Çekimlerin tamamlanmasıyla ekip ve oyuncular Şanlıurfa yöresine ait eğlence yaptılar. Tüm ekip sıra gecesi yaparak ve çiğköfte yiyerek filmin bitişini kutladılar.

 

Film içinde film çekildi

Bir yönetmenin hayali olan ‘Cin Başka Peri Başka’ adlı korku filmini çekmek için çıktığı eğlenceli serüvenin anlatıldığı Hükümet Bey filminde yönetmen ve reji ekibinin köy yerinde yaşadığı eğlenceli olayları anlatıyor.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hükümet Bey filminde Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Cüneyt Özen, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakuş, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur, Bülent Ergün gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

 

Filmin Konusu

Yönetmen Mehmet, uzun süredir hayalini kurduğu filminin çekimleri için harekete geçer. Senaryosunu da yazdığı “Cin Başka Peri Başka” filminin, ekibin ve bütçenin kısıtlı olmasına rağmen çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti’ye gider. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet Bey, çekimlere gelen oyuncu Fadile’ye platonik olarak aşıktır. Beklenmedik bir zamanda film çekimleri için köyüne gelen Fadile ile karşılaşan Hükmet, ona aşkını ilan eder. Dördüncü eş yapmaya hazırlanan Hükmet bu süreçte kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı