DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilere Çorba İkramı

İnegöl Belediyesi, Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde MYO öğrencileri ve İşletme Fakültesi öğrencilerine sınav döneminde ücretsiz çorba ikramı gerçekleştiriyor.

İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilere Çorba İkramı
23.11.2022 14:20
173
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde MYO öğrencileri ve İşletme Fakültesi öğrencilerine sınav döneminde ücretsiz çorba ikramı gerçekleştiriyor.

 

İnegöl Belediyesi, her fırsatta öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Öğrenciler için çeşitli organizasyonlar, etkinlikler yaparak katkı sunan İnegöl Belediyesi’nin sınav dönemlerinde öğrenciler için gerçekleştirdiği ücretsiz çorba ikramları da artık bir geleneğe dönüştü. Her vize ve final döneminde Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu ve İşletme Fakültesi öğrencilerine yapılan çorba ikramları, bu sınav döneminde de devam ediyor.

 

GÜNLÜK BİN ÖĞRENCİYE ÇORBA İKRAMI

UÜ İnegöl Yerleşkesinde öğrencilere sınav haftası boyunca kurulan İkram Çeşmesinde çorba ikramı gerçekleştiriliyor. Sınav süreçlerinde gece geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilerin sabah kahvaltı telaşı ile uğraşmaması ve kahvaltılarını yapmadan da sınava girmemesi için yapılan uygulama kapsamında bu hafta; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri öğrencilere öğle saatlerine kadar her gün farklı çorbalar ikram ediliyor. Günlük bin dolayında öğrenci, çorba ikramından faydalanıyor.

 

BAŞKAN TABAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Alper Taban’da bugün sabah saatlerinde Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesini ziyaret ederek çorba ikramı yapılan stantta öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte çorbanın tadına bakan Başkan Taban’a öğrenciler de çiçek takdimi gerçekleştirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı