DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Infinix GT 10 Pro, GameX Fuarında tanıtılacak

Cyberpunk estetiğini yüksek oyun performansıyla birleştiren Infinix GT 10 Pro modeli Türkiye’ye geliyor.

Infinix GT 10 Pro, GameX Fuarında tanıtılacak
29.08.2023 17:20
116
A+
A-

Cyberpunk estetiğini yüksek oyun performansıyla birleştiren Infinix GT 10 Pro modeli Türkiye’ye geliyor. Oyun severlere çarpıcı özellikler sunan telefon GameX 2023 fuarında sahne alacak.

Global mobil teknoloji markası Infinix, çarpıcı cyberpunk estetiğine sahip olan ve uygun fiyatına rağmen yüksek performanslı bir oyun deneyimi sunmayı amaçlayan yeni telefon modeli Infinix GT 10 Pro’nun Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu. Tasarım konusunda oyunun kurallarını değiştirecek olan Infinix GT 10 Pro GameX 2023 fuarında tanıtılacak.

Infinix GT 10 Pro’yu yakından deneyimlemek isteyen oyun severler, fuarda 1.500 metrekare alana kurulacak devasa Level Infinite standında telefonu inceleyebilecek. Ayrıca Infinix, Level Infinite standında PUBG MOBILE ile gerçekleştireceği “Luck Wheel” etkinlikleri kapsamında fuarın her günü, şanslı ziyaretçilerine bir de GT10 Pro hediye edecek. GameX 2023, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

 

Yüksek kare hızları, gecikmesiz oyun deneyimi ve yeni yazılım özellikleri

Uygun fiyatlı mobil oyun performansı için gücünü sekiz çekirdekli Dimensity işlemcisinden alan Infinix GT 10 Pro, mobil oyunlarda yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunarak oyunculara nefes kesici görseller sunacak. 

Oyun oynarken oluşan ısıyı buhar odası soğutma teknolojisi sayesinde verimli bir şekilde dağıtarak rahat bir tutuş sağlayan Infinix GT 10 Pro, oyun deneyimini yükselten yeni yazılım özellikleriyle birlikte geliyor. Bu konuda oldukça iddialı özellikler ile bezenen telefon, oyuncuların dikkatleri dağılmadan kesintisiz oyun oynamanın keyfini çıkarmalarını sağlayacak.

Geniş ekranında 120 Hz yenileme hızı sunacak olan cihaz, hem günlük kullanımda hem de oyun oynarken yağ gibi akan bir deneyim elde etmenizi sağlayacak. Cihaz aynı zamanda 5000 mAh’lik bataryası ile kesintisiz bir oyun deneyimi sağlarken PD 3.0 şarj standartlarıyla uyumlu 45W akıllı şarj çözümü sunuyor.

 

Öne çıkan tasarım hatları

Infinix GT 10 Pro, Cyberpunk bilim kurgu alt türünden aldığı ilhamla yepyeni bir tasarıma imza atıyor. Çarpıcı Cyberpunk tarzı bir arka kapağa sahip olan cihaz, etkileşimli ve özelleştirilebilir mini LED gösterge ile farklı tasarımına ayrı bir renk katıyor. Ayrıca yoğun oyun sürelerine dayanacak şekilde özel olarak üretilen koruyucu kapak elde güvenli bir tutuş sağlıyor.

Mobil oyuncuların stilinden ilham alan Infinix GT 10 Pro, Siber Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile çok yakında Türkiye’de satışa çıkacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı