DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Infinix NOTE 30 şimdi Vodafone ve zincir mağazalarda satışa çıkıyor

Infinix NOTE 30, Vodafone mağazaları ve elektronik perakende zincirlerinde satışa çıkıyor.

Infinix NOTE 30 şimdi Vodafone ve zincir mağazalarda satışa çıkıyor
22.06.2023 23:10
170
A+
A-

Infinix NOTE 30, Vodafone mağazaları ve elektronik perakende zincirlerinde satışa çıkıyor. 5 dakikalık şarjla 5,5 saat konuşma süresi gibi gelişmiş batarya özellikleri ve etkileyici fotoğraf seçenekleri ile dikkat çeken Infinix NOTE 30’un satış fiyatı ise 9.499’den başlıyor. 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı seçenekle gelen NOTE 30, Mavi ve Siyah olmak üzere iki de renk seçeneği ile satışa çıkacak.

Küresel mobil teknoloji markası Infinix’in İstanbul’da gerçekleştirdiği bölgesel lansmanla başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede eş zamanlı duyurduğu NOTE 30 modeli, Vodafone mağazalarında ve elektronik perakende zincirlerinde satışa çıkıyor. 

 

Gelişmiş bataryası ve hızlı şarj özellikleri dikkat çekiyor

Helio G99 işlemci ile donatılan Infinix NOTE 30, özellikle batarya ve şarj teknolojileriyle ön plana çıkıyor. 45W Çok Yönlü Hızlı Şarj özelliği telefonun 5000 mAh bataryasını sadece yarım saat içerisinde yüzde 75 doldururken, yalnızca 5 dakikalık şarj ise 2,66 saat video, 2 saat oyun ya da 5,5 saat konuşma imkanı tanıyor. 

Ayrıca NOTE 30’un Bypass şarj özelliği telefon şarj edilirken anakartın ihtiyacı olan enerjinin direkt cihaza verilmesini sağlıyor. Bu özelliği sayesinde şarj sırasında pilini kullanmadan çalışan NOTE 30 ile oyun oynandığında veya video izlendiğinde dahi ısınma problemi yaşanmıyor. Tüm bunlara ek çok yönlü şarj özelliği ile NOTE 30, acil durumlarda başka cihazların şarj edilebilmesini de olanak veriyor.

 

6,78 inç boyutunda FullHD+ ekran ve JBL kalitesi ile geliyor

Şarj ve batarya teknolojileri NOTE 30’u oyun severlerin tercih sebebi yaparken JBL ayarlı ses özellikleri, sürükleyici görüntüleme deneyimi, keskin ve net görselleri de telefonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 

NOTE 30’un 6,78 inç boyutunda FullHD+ ekranı hem video izlerken hem de oyun oynarken ilgi çekici bir izleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, TUV Rheinland sertifikasına sahip göz koruma modu, kullanıcıların gözlerini uzun süre ekrana maruz kalmaktan koruyor.

 

64 MP kamera ile net çekimler

Infinix NOTE 30’da otofokus destekli 64 MP ana kamera, 2 MP derinlik efekti destekli kamera ve QVGA AI kamerası olmak üzere üçlü arka kamera bulunuyor. Otomatik renk tonlama teknolojisiyle aydınlatma ve parlama koşullarında görüntü kalitesini artırmak için otomatik renk tonlama teknolojisi bulunurken kullanıcılar Çift Görünüm Modu ile hem ön hem de arka kamerayı kullanabiliyorlar. NOTE 30’un ön yüzünde ise kullanıcıların net çekimler yapmasına olanak sağlayan 16 MP kamera bulunuyor.

Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle Türkiye’ye gelen Infinix NOTE 30’un satış fiyatı ise 9.499 TL’den başlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı