DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İş dünyasından 250 firma ile Kariyer Günleri’nde buluştular

İş dünyasından 250 firma ile Kariyer Günleri’nde buluştular
14.03.2024 09:38
11
A+
A-

ş Yaşamına En Yakın Üniversite vizyonu doğrultusunda İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin 12-13 Mart 2024 tarihlerinde düzenlediği Kariyer Günleri, ulusal ve uluslararası 250 şirketi üniversite öğrencileriyle buluşturdu.

Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlikte öğrenciler firmaların staj ve iş imkanları konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere staj ve iş başvuruları yapıp ön mülakat gerçekleştirebilecekleri bir platform sağlandı.

Kariyer Günleri’nde farklı sektörlerden gelen profesyoneller tarafından seminerler verildi, öğrencilere network oluşturma imkanı sunuldu, gelecekte ön plana çıkacak meslekler anlatıldı.

Kariyer Günleri’ne katılan şirketler ise kampüste öğrencilerle tanışarak şirketlerini tanıtma imkanı buldu. Ayrıca staj ve yeni mezun alımları için potansiyel öğrenci portföyü oluşturdu.