DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

İstanbul Festivali'nde İzel – Çelik – Ercan ve 90'lar Gecesi ile Geçmişe Yolculuk

Etkinlik dünyasına Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geniş kapsamlı festivali olarak damgasını vuran İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı’da tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Festivali'nde İzel – Çelik – Ercan ve 90'lar Gecesi ile Geçmişe Yolculuk
31.07.2023 18:30
114
A+
A-

Etkinlik dünyasına Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geniş kapsamlı festivali olarak damgasını vuran İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı’da tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin dokuzuncu gününde müzikseverler, tam anlamıyla 90’lar pop müziğine doydu. Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ın ardından İzel – Çelik – Ercan unutulmaz bir geceye imza attı.

Trendyol Yemek Ana Sponsorluğu’nda ve Sipay’ın Fintek Sponsorluğu’nda gerçekleşen festivalin dokuzuncu günü saat 16.00’da kapılarını açtı. 6 Ağustos’a kadar devam edecek ve birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleşeceği İstanbul Festivali’nin dokuzuncu gününde de ziyaretçiler doyasıya eğlendi.

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde önce 90’ların en çok sevilen isimlerinden; Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde eskimeyen şarkılarını seslendirdi. İzleyenler unutulmayan parçalara eşlik etti.

90’ların hafızalara kazınan 3’lüsü İzel – Çelik – Ercan, gecenin ikinci performansını sergiledi. Yediden yetmişe Türk pop müziğine gönül veren müzikseverlerle birlikte şarkılarını söyleyen İzel- Çelik- Ercan, izleyenleri geçmişte yolculuğa çıkardı.  

İstanbul Festivali’nde, 30 Temmuz Pazar günü sırasıyla Reckol, BEGE ve Murda; 31 Temmuz Pazartesi Sertab Erener sahne alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı