DOLAR
32,4155
EURO
34,8206
ALTIN
2.430,28
BIST
9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

İzmir Kınık'ta 30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı

Konserde sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Kınıklı vatandaşlara unutulmaz bir zafer gecesi yaşattı.

İzmir Kınık'ta 30 Ağustos 'Zafer Konseri' ile Kutlandı
29.08.2023 14:50
129
A+
A-

Konserde sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Kınıklı vatandaşlara unutulmaz bir zafer gecesi yaşattı. Kınık Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümü münasebetiyle Zafer Konseri düzenlendi.

Poyracık Hizmet Binası Meydanı’nda gerçekleştirilen konser öncesi bir kortej yürüyüşü düzenlendi. Konserden önce Kınık Kılıç Kalkan Ekibi de seyircilere gösterilerini sundular. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Ebru Yaşar, sevilen şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir zafer coşkusu yaşattı.

Zafer Haftası kapsamındaki konsere İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, STK, Daire Amirleri ve binlerce vatandaş katılım sağladı.

 

BU VATAN ECDADIMIZDAN BİZLERE EMANET BIRAKILMIŞTIR  

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer konserde yaptığı konuşmasında, “26 Ağustos 1071’de Anadolu’da destan yazan Sultan Alparslan’ın çocuklarıyız, bizler 1453’te fetih anlayışı ile sefere çıkan ve kesin bir zaferle dönen Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunlarıyız, bizler Atartürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin mensuplarıyız. Zaferiniz, bayramınız kutlu olsun. Bu vatan aziz bir vatandır, dört bir yanı şehit kanıyla sulanmıştır. Bu vatan ecdadımızdan bizlere emanet bırakılmıştır” ifadelerini kullandı.

İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise “Vatanımızın topraklarının her karışı bize atalarımızdan armağandır. Bu kutlu günde Kınık’ta olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Belediye başkanımıza bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun .” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı