DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İzmir’in 9 Eylül’üne “Oscar” ödülü

9 Eylül kutlamalarına ACE of M.

İzmir’in 9 Eylül’üne “Oscar” ödülü
03.11.2022 13:30
241
A+
A-

9 Eylül kutlamalarına ACE of M.I.C.E. onuru
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kurtuluşunun 100. yılı şerefine düzenlenen tarihin en görkemli 9 Eylül kutlamaları, toplantı ve etkinlik sektörünün Oscar ödülleri olarak bilinen ACE of M.I.C.E.’da onur ödülü aldı.

İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde hafızalardan silinmeyecek bir 9 Eylül kutlamasıyla tarihe geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, etkinlik ve turizm sektörünün en büyük organizasyonu olan Meetings, Incentives, Conferences and Events (ACE of M.I.C.E.) ödülüne layık görüldü. Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün “Oscar Ödülleri” olarak bilinen ve M.I.C.E. sektörünün devlerini buluşturan organizasyonun 10. Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel’de düzenlendi. Törende İzmir adına İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu aldı.

Yurt içi ve yurt dışından 105 ayrı kurumsal şirketin etkinlik yöneticilerinin belirlediği ödüllerin törenine her yıl, 500 kişilik devlet protokolü, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler, turizm ve M.I.C.E. sektörünün profesyonelleri katıldı. Törende 23 kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı