DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Kartepe Belediyesi 13. Sünnet Şöleni

Kartepe Belediyesi’nin 13.

Kartepe Belediyesi 13. Sünnet Şöleni
26.06.2023 13:00
119
A+
A-

Kartepe Belediyesi’nin 13. geleneksel sünnet şöleni büyük coşku içerisinde yapıldı. Düzenlenen sünnet şöleni ile 305 Kartepeli genç delikanlılığa adımını attı.

Kartepe Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleninin 13’ncisi büyük coşku ve yoğun katılım ile Meşelik Park’ta düzenlendi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen sünnet şölenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar ve Kartepeliler katıldı.

 

EVLATLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Meşelik Park’ta düzenlenen sünnet şöleni Kartepe Belediyesi Çocuk Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı. Metin Subaşı ve Emekveler Mahallesi Muhtarı Mevlüt İnan Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İnşallah bu hizmete uzun yıllar devam ederiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışı doğumdan ölüme kadar her hizmeti kapsamaktadır. Kartepe Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her anında yanlarında oluyoruz. Hayatın içerisinde unutamadığımız anlar vardır. Bunlardan bir tanesi de erkek evlatlarımız için sünnetleridir. Evlatlarımız bugün dinimizin emrini Peygamber Efendimizin sünnetini, örf, adet ve kültürümüzün gereğini yerine getiriyor. Evlatlarımız delikanlı oldular, hepsini gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Vatanına, milletine İnşallah evlatlarımız hizmet edeceklerdir. Evlatlarımız yarın ülkemizi yöneteceklerdir” dedi. 

 

EVLATLARIMIZ İYİ HAZIRLANMALIDIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, “Evlatlarımız bugün dinimizin gereğini yerine getiriyorlar. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Evlatlarımız bugün sünnet olarak, Peygamber Efendimizin örnek hayatını yaşamlarını diliyorum. Evlatlarımız tertemiz sayfalardır. Onları en iyi şekilde anne ve babalar devlete, millete hizmet edecek şekilde hazırlayacaklardır. Evlatlarımızı Kur’an-ı Kerim ve sünnet üzerine yetiştirmeliyiz” açıklamasında bulundu. Kartepe Belediyesi 13’ncü Sünnet Şöleni’nde Berk Yaman ve orkestrası, jonglör gösterisi, bubble şov, illüzyon gösterisi ve animasyon dans gösterisi ile Kartepe’li gençler doyasıya eğlendiler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı