DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Kaspersky, Kurumlar ve MSP'ler için iş ortağı programına yeni uzmanlıklar ve fırsatlar ekledi

Kaspersky United iş ortağı programı artık Altın ve Platin iş ortakları için yeni Kurumsal uzmanlıklar içeriyor.

Kaspersky, Kurumlar ve MSP'ler için iş ortağı programına yeni uzmanlıklar ve fırsatlar ekledi
15.08.2023 13:20
95
A+
A-

Kaspersky United iş ortağı programı artık Altın ve Platin iş ortakları için yeni Kurumsal uzmanlıklar içeriyor. Programda bayiler ve distribütörler için sunulan indirimler de güncellendi, Proof of Concept ve Deployment hizmetleri için yeni dengelemeler getirildi.

Kaspersky, kurumsal çözümler satan ve dağıtan iş ortaklarına önemli avantajlar sağlayan iki yeni uzmanlık tanıttı: Gold ve Platinum iş ortakları için Enterprise uzmanlığı ve Platinum iş ortakları için Enterprise+ uzmanlığı. Bu uzmanlıklar, iş ortaklarının uzmanlık ürünlerinin satışını artırmak için ek indirimler almasına, Kaspersky’den öncelikli satış öncesi desteğe hak kazanmasına, kurumsal çözümler için ortak pazarlama faaliyetleri yürütmesine ve diğer bazı avantajlara olanak tanıyor. Kaspersky çözümlerinin yaygınlaştırılması da dahil olmak üzere müşterilerine gelişmiş siber güvenlik hizmetleri sunan iş ortakları Enterprise+ uzmanlığını alabiliyor. Bu uzmanlığa sahip iş ortakları, POC hizmetleri ve dağıtımı için ücret, teknik eğitim kuponları ve çok daha fazla avantaja sahip olacak.  

Distribütörlere yönelik program artık iki uzmanlık içeriyor. Katma Değerli Distribütör (VAD) uzmanlığı, iş ortaklarının belirli kurumsal ürünlerin satışı için indirim almalarını sağlarken, Specialist uzmanlığı iş ortağı adına dağıtım ve POC hizmetleri sunan distribütörleri ödüllendiriyor. VAD uzmanlığına sahip distribütörler, kurumsal ürünlerin pazar satışını artırmaya odaklanırken Specialist uzmanlığı, müşterilere dağıtım ve ek hizmetler sunmaya istekli distribütörler için oluşturuldu. Ayrıca İtalya, İberya, Fransa, Kuzey Amerika, APAC ve LATAM bölgesindeki MSP distribütörleri için Kaspersky, MSP satışlarında ek indirimler sundu.

Ek fırsatlar yaratıyor

Yeni güncellemelerle Kaspersky LMP (Lisans Yönetimi Portalı) kullanmak ve burada müşteri aramak daha kolay hale geliyor. MSP iş ortakları, standart biletleme sistemi yerine Kaspersky ekibinden 7/24 anında telefon desteği almalarını sağlayan SKU Plus lisansını satın alabiliyor. MSP’ler için yapılan bir diğer güncelleme ise iş ortaklarının MSP adına Kaspersky Profesyonel Hizmetleri satın alabilmesini ve Kaspersky’nin dağıtım, uygulama vb. konulardaki uzmanlığıyla yardımcı olmasını içeriyor.  

Kaspersky Genel Müdür Yardımcısı Kirill Astrakhan, şunları söylüyor: “Yeni kurumsal uzmanlıkların tanıtımı kurumsal stratejimizdeki değişimi yansıtıyor. Böylece tasarımdan itibaren güvenlik çözüm vaadimizi küresel olarak kurumsal müşterilerimize genişletmiş olduk. Kanal iş ortaklarımızın küresel siber güvenlik trendlerinden yararlanmak ve artan siber güvenlik müşteri endişelerini gidermek için ek fırsatlar yarattıklarına inanıyoruz. Bu değişiklikler hem iş ortaklarımızın hem de bizim işlerimizi büyütmek için büyük bir fırsat olabilir.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı