DOLAR
32,4169
EURO
34,8293
ALTIN
2.431,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kemer Belediyesi'nden ilçenin futbol takımlarına malzeme desteği

Kemer Belediyesi, Kemer’i Süper Amatör Lig’de temsil eden Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü ve 1.

Kemer Belediyesi'nden ilçenin futbol takımlarına malzeme desteği
08.08.2023 19:30
116
A+
A-

Kemer Belediyesi, Kemer’i Süper Amatör Lig’de temsil eden Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü ve 1. Amatör Lig’de temsil eden Kemer 2020 Futbol Kulübü’ne malzeme desteği sağladı.

Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Öner Karagün ve takım oyuncuları ile Kemer 2020 Futbol Kulübü teknik heyeti ile oyuncuları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak her iki kulübe de ellerinden gelen desteği vermeye devam ettiklerini söyledi.

Başkan Topaloğlu, Kemer’i mücadele ettikleri liglerde en iyi şekilde temsil eden iki kulübe de başarılar dilediğini ifade ederek, “Her iki kulübümüzün forma, futbol topu ve diğer tüm antrenman malzemelerini veriyoruz. Sporculara destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Atatürk, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiştir. Spor ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Gençlere her anlamda destek veren her iki takımın hocalarına teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı