DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kemer’in tadını çıkar tanıtım toplantısı yapıldı

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından hazırlanan “Kemer’in Tadını Çıkar” adlı kitabın tanıtımı yapıldı.

Kemer’in tadını çıkar tanıtım toplantısı yapıldı
21.09.2022 17:10
325
A+
A-

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından hazırlanan “Kemer’in Tadını Çıkar” adlı kitabın tanıtımı yapıldı.

 

Kemer Pastanesi’nde yapıla toplantıya, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, KEMİAD yönetim kurulu üyeleri, fotoğraf sanatçısı Muhammet Dönmezer, basın mensupları ve davetliler katıldı.

 

Kaymakam Çam, yaptığı açıklamada, Kemer’de gezilip görülecek yerleri detaylarıyla anlatan bir kitabın ortaya çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

 

Kitapta kullanılan barkod sisteminin Kemer’e gelen yabancı misafirler için çok avantajı olduğunu da ifade eden Kaymakam Çam, “Güzel ve farklı bir çalışma olmuş. Kemer, Türkiye ve dünyada marka bir yer. Kemer’i her anlamda tanıtabilmek çok önemli. Kitabın otellerde de olacak olması çok değerli. Türkçe, Rusça ve İngilizce dillerinde de olması çok güzel olmuş. Verdiğiniz emek ve zahmetten dolayı herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise kitabın içeriğinin çok zengin olduğunu belirterek, büyük emek harcanarak hazırlanan kitabın Kemer tanıtımına katkı sağlayacağını anlattı.

 

Kitabın hazırlanmasında emeği geçen başta KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez olmak üzere KEMİAD yönetim kurulu üyelerine ve diğer paydaşlarına teşekkür ettiğini ifade ederek, Kemer’in tanıtımı için belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

 

KEMİAD Başkanı Sönmez, Kemer’in tanıtımı için önem arz eden kitap hakkında bilgiler vererek, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı