DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KesintisizEnerjininKolayYolu: “TEDAŞ Elektrik Arıza İhbar Uygulaması"

Türkiye Elektrik Dağıtım A.

KesintisizEnerjininKolayYolu: “TEDAŞ Elektrik Arıza İhbar Uygulaması"
18.06.2023 20:50
204
A+
A-

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü, 8 Mayıs’ta lansmanı yapılarak vatandaşların kullanımına sunulan “TEDAŞ Elektrik Arıza İhbar Uygulamasının” kullanımının yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin artırılması amacıyla Twitter’de #KesintisizEnerjininKolayYolu Hashtag’i ile sosyal medya etkinliği gerçekleştirdi.

TEDAŞ Elektrik Arıza İhbar Uygulaması, 8 Mayıs’ta Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen lansmanla vatandaşların hizmetine sunulmuştu. TEDAŞ, lansmanın ardından uygulamanın vatandaşlar tarafından kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla çeşitli iletişim faaliyetleri yürütüyor. Şirket bu kapsamda Twitter’de Hashtag çalışması gerçekleştirdi. TEDAŞ çalışanlarının katılım sağladığı, çok sayıda sosyal medya kullanıcısının da destek verdiği çalışmada, #KesintisizEnerjininKolayYolu Hashtag’i kullanıldı. Hashtag kısa sürede Türkiye gündemine girerek Trend Topic oldu.

Amacımız Ülkemizin Her Köşesine Kesintisiz Enerji Sağlamak

Hashtag çalışmasına ve uygulamaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami YAPICI, “Kurumumuz tarafından sektörümüzün çatı kuruluşu ELDER’ in de destekleriyle geliştirmiş olduğumuz Elektrik Arıza İhbar Uygulamasının kullanımının yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin artırılması amacıyla çeşitli iletişim faaliyetlerim yürütmekteyiz.  Bugün TEDAŞ ailesinin Sosyal Medya Elçileri ile Twitter’de Hashtag çalışması gerçekleştirdik.  Temel amacımız, kurumumuzun öz kaynaklarıyla vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olduğumuz uygulamamızın bilinirliğini artırmak ve kullanımını yaygınlaştırarak ülkemizin her köşesine kesintisiz enerji arzı sağlamak. Uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız artık elektrik arızalarına ilişkin ihbarlarını kolay bir şekilde iletebilecekleri gibi aynı zamanda; ihbarın takip ve sorgulaması, abone ve tesisat eklenmesi ile planlı elektrik kesintilerinin takibini de uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilecekler. Vatandaşlarımızı uygulamamıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok memnunuz. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimler de çok olumlu. Uygulamamızın kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla iletişim ve tanıtım faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz Hashtag çalışmasına katılan, destek veren TEDAŞ ailesinin her bir bireyine ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.“ dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı