DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Kiğılı, İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarında sektör profesyonelleri ve moda severlerle buluştu.

Kiğılı, İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarında sektör profesyonelleri ve moda severlerle buluştu.
11.02.2024 09:51
32
A+
A-

Türkiye’de erkek giyim moda perakendesinin öncü markası Kiğılı, rahatlığın ön planda olduğu 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarında sektör profesyonelleri ve moda severlerle buluştu.

 

 

Kiğılı, 7-10 Şubat tarihlerinde Türkiye’nin moda başkenti İstanbul’da, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Avrupa’nın en büyük hazır giyim fuarı IFCO’da, şirketin yenilikçi tasarımlarından oluşan 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu sektör profesyonelleri ve moda tutkunlarına tanıttı. Tasarım firmaları, acenteleri, tasarım ofisleri gibi dünyanın dört bir yanından moda ve perakende sektörünün farklı alanlarda faaliyet gösteren paydaşlarını buluşturan Fuarda, Kiğılı 100 m2‘lik göze çarpan bir stantla yer aldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı da ağırladı ve ürünleri hakkında bilgi aktardı.

 

 

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) iştiraki İTKİB Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen küresel fuarda Kiğılı, detaylara titizlikle dikkat edilerek hazırlanmış şık, rahat ve birbiriyle kombinlenebilen yeni sezon kıyafetleri ile büyük ilgi gördü. Konforuna önem veren stil sahibi erkeklere yönelik hazırlanan yeni sezon koleksiyonu, sofistike takım elbiselerden gündelik spor giyime kadar geniş bir ürün yelpazesinden oluşuyor. Kiğılı 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile fonksiyonel bir şıklık sunarken, sektördeki lider ve öncü konumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Fuarı ziyaret eden İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hilal Suerdem fuara ilişkin yaptığı açıklamada “İHKİB, dünyanın dört bir yanından alıcıları ve markaları bir araya getirerek sektörde bir köprü görevi üstleniyor. Sektör profesyonelleri ve moda meraklılarıyla bağlantı kurmak için mükemmel bir fırsat olan bu fuarda biz de Kiğılı olarak en son koleksiyonumuzu sergileme fırsatı bulduk. Yeni tasarımlarımıza gösterilen ilgi bizi mutlu etti ve gururlandırdı.” dedi.