DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Kınıklılar Sıra Gecesi ile coştu

Kınık Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sıra Gecesi ile misafirlerine eşsiz bir akşam yaşattı.

Kınıklılar Sıra Gecesi ile coştu
24.08.2023 13:10
107
A+
A-

Kınık Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sıra Gecesi ile misafirlerine eşsiz bir akşam yaşattı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in ev sahipliğinde Poyracık Aquapark Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen sıra gecesine Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Grup El Ruha’nın türküleriyle renklenen gecede misafirlere el ile yoğrulmuş çiğ köfte, lahmacun ve şalgam ikramı yapıldı.

Başkan Doğruer memleketimizin eşsiz motiflerle bezeli bir kilim gibi olduğunu vurgulayarak “İlçemizde Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında halkımızı memleketimizin bütün renkleriyle buluşturmaya ve bu dokuyu korumaya gayret ediyoruz. Bugün düzenlediğimiz sıra gecesi bu bağlamda çok değerli ve keyifliydi. Programlarımız dahilinde etkinliklerimiz sürecek ve hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bütün katılımcılara ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

Misafirler gece boyunca sanatçıların seslendirdiği uzun hava, halay ve birçok türküye eşlik ederek unutulmayacak bir akşam yaşadı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı