DOLAR
32,5115
EURO
34,8392
ALTIN
2.488,22
BIST
9.509,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Körfez Abdülhamid Han Caddesi asfaltlandı

Büyükşehir, Körfez Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarından sonra Abdülhamit Han Caddesini de asfaltlayarak vatandaşın hizmetine sundu   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’de üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Körfez Abdülhamid Han Caddesi asfaltlandı
31.10.2022 11:40
229
A+
A-

Büyükşehir, Körfez Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarından sonra Abdülhamit Han Caddesini de asfaltlayarak vatandaşın hizmetine sundu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’de üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akşemsettin Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarının asfaltlanması sonrasında Abdülhamid Han Caddesi de asfaltlanarak hizmete sunuldu. Bir kilometre uzunluktaki caddeye bin ton aşınma asfalt serimi yapıldı.

 

BİR GÜNDE TAMAMLANDI

Körfez Abdülhamit Han Caddesinde hafta sonu erken saatlerde asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, geç saatlere kadar süren çalışmalar neticesinde bir gün içerisinde aşınma asfalt serimini tamamlayarak caddeyi vatandaşın hizmetine sundu. D-100 ile Körfez Kent ve Esentepe’ye ulaşımın sağlandığı ve araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu Abdülhamid Han Caddesinde pazar günü başlayan çalışmalar pazartesi ilk iş gününe sarkmadan gece geç saatlerde tamamlandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı