DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Krafton, sizi Dark And Darker Mobile'in derinliklerini keşfetmeye davet ediyor

Geliştirici Bluehole Studio, 2024’te Eşsiz Bir Hayatta Kalma ve Kaçış Oyunuyla Mobil Oyuncuların Karşısında Olacak  PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE’ın geliştiricisi KRAFTON, Inc.

Krafton, sizi Dark And Darker Mobile'in derinliklerini keşfetmeye davet ediyor
17.11.2023 22:40
119
A+
A-

Geliştirici Bluehole Studio, 2024’te Eşsiz Bir Hayatta Kalma ve Kaçış Oyunuyla Mobil Oyuncuların Karşısında Olacak 

PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE‘ın geliştiricisi KRAFTON, Inc., Güney Kore’nin Busan kentinde düzenlenen uluslararası bir oyun etkinliği olan G-STAR 2023’te Dark and Darker Mobile‘ı resmî olarak tanıttı. Duyuruyla birlikte Dark and Darker Mobile, KRAFTON’un heyecan dolu bu oyunu mobil platformlara uyarlamak için IRONMACE ile küresel lisans anlaşması imzalamasının ardından ilk kez görücüye çıkmış oldu.

KRAFTON bünyesindeki Bluehole Studio tarafından geliştirilen Dark and Darker Mobile, orijinal oyunu heyecan verici bir deneyim hâline getiren benzersiz extraction* tabanlı oyun mekaniğinin hakkını verebilmek için zindan oyunlarının gizemini, RPG’lerin derinliğini ve battle royale türünün hayatta kalma gerilimini harmanlıyor. KRAFTON’un mobil oyun geliştirme konusundaki kapsamlı deneyiminden faydalanan oyun, mobil kullanıcılara özel tasarlanacak ve optimize edilecek. 

“KRAFTON, Dark and Darker Mobile‘ı ilk kez G-STAR 2023’te görücüye çıkarmanın heyecanını yaşıyor,” diyen KRAFTON Yayın Departmanı Kıdemli Başkanı Rafael Lim konuyla ilgili düşüncelerini, “Dark and Darker Mobile‘ın ilginç hayatta kalma taktikleri, sürükleyici keşif dinamikleri ve heyecan dolu extraction* mekaniğiyle PC sürümünün ruhunu yakalayarak mobil oyuncuların beğenisini kazanacağına inanıyoruz. Amacımız tamamen benzersiz bir mobil oyun deneyimiyle oyunseverlerin beklentilerini aşmak,” sözleriyle dile getirdi.

Dark and Darker Mobile‘da maceracılar, gizli hazineler, benzersiz ortamlar ve çeşitli fırsatlarla dolu cesaret gerektiren bir yolculuğa çıkmadan önce beş farklı sınıf (Fighter, Barbarian, Ranger, Rogue ve Cleric) arasından seçim yapıyor. Maceracılar karanlık zindanlarda keşfedilmemiş zenginlikler peşinde koşarken Darkswarm adı verilen gizemli bir manyetik alan da rakip oyuncuları ve diğer tehlikeleri yavaş yavaş birbirine yaklaştırıyor. Oyuncular vakit daraldıkça hem ganimetleriyle birlikte kaçmak hem de canlarını kurtarmak için kaçış portalını bulmak zorunda. Aksi takdirde her şeylerini kaybedebilirler. Oyuncuları her macerada benzersiz hazineler bulma fırsatı veya mutlak bir felaketle yüzleşmeyi beraberinde getiren yepyeni, heyecan dolu hikâyeler bekliyor.

*Extraction: Yaratıklar ya da diğer oyuncular tarafından öldürülüp zindanlarda topladığınız değerli ganimetleri kaybetmeden önce oyundan çıkmayı başarma

 

KRAFTON, INC. Hakkında

Merkezi Güney Kore’de bulunan KRAFTON, Inc., kendisini eğlenceli ve özgün deneyimler sunarak merak uyandıran oyunları keşfetmeye ve yayınlamaya adamıştır. 2007 yılında kurulan KRAFTON, PUBG STUDIOS, Striking Distance Studios, Unknown Worlds, VECTOR NORTH, Neon Giant, KRAFTON Montréal Studio, Bluehole Studio, RisingWings, 5minlab, Dreamotion, ReLU Games ve Flyway Games gibi dünyaca ünlü geliştiricilere ev sahipliği yapmaktadır. Her stüdyo sürekli yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve yenilikçi teknolojilerden yararlanmaya çalışır. Hedefleri KRAFTON’un platformlarını ve hizmetlerini genişleterek daha fazla oyunsevere ulaşmaktır.

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, The Callisto Protocol, NEW STATE MOBILE, Moonbreaker, Defense Derby ve TERA başta olmak üzere önde gelen eğlence mülklerinden sorumludur. Dokuz ülkeye yayılmış 3.000 kişilik bir ekiple KRAFTON, birinci sınıf yeteneklerden oluşan ve iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlencesine ve derin öğrenmeye doğru genişletmeyi hedefleyen teknoloji odaklı bir şirkettir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı