DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Küçükçekmeceli çocuklar İstanbul'u yeniden keşfediyor

Küçükçekmeceli çocuklar, düzenlenen Bilim ve Kültür Gezileri ile İstanbul’u yeniden keşfediyor.

Küçükçekmeceli çocuklar İstanbul'u yeniden keşfediyor
21.07.2023 23:00
128
A+
A-

Küçükçekmeceli çocuklar, düzenlenen Bilim ve Kültür Gezileri ile İstanbul’u yeniden keşfediyor.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen bilim ve kültür gezileri kapsamında 7-13 yaş arası öğrenciler; Harbiye Müzesi, Miniatürk, İslam Bilim ve Teknoloji Müzesi, Gazhane Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Robot Müzesi, Rahmi Koç Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı gibi İstanbul’un tarihi ve sembolik mekânlarını gezerek keyifli vakit geçiriyor.

 1500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen bilim ve kültür gezileri ile öğrenciler sosyalleşerek kaliteli bir yaz tatili geçiriyor. Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek gezilerle 1500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Hüseyin Ali Şahintekin: Çok heyecanlı ve eşsiz bir deneyimdi

Robot müzesi gezisine katılan Hüseyin Ali Şahintekin ‘’Robot müzesinde filmlerde oynamış olan robotlarla karşılaştık. Daha önce hiç robot müzesine gitmemiştim. Robotları canlı canlı görmek çok heyecanlı ve eşsiz bir deneyimdi, ailemle birlikte tekrar geleceğim. Bize bu imkânı sağladığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye çok teşekkür ederim’’ dedi.

Halkalı Bilgievi öğrencilerinden Suden Ebru Akgül ise, ‘’Gezi çok eğlenceliydi, daha önce hiç görmediğim yerleri gördüm, çok mutluyum. İlk defa bir geziye katıldım, diğer gezilere de katılmayı düşünüyorum. ’’ dedi.

Bilim ve kültür gezilerine katılmak isteyenler kayıtlarını, ikametlerine en yakın Bilgievlerinden ve Çocuk Üniversitesi’nde gerçekleştirebilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı