DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kulaçlar Cumhuriyet için atıldı

Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri, “Bursa ili 9-10-11 yaş Cumhuriyet Kupası”na ev sahipliği yaptı.

Kulaçlar Cumhuriyet için atıldı
31.10.2022 12:50
338
A+
A-

Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri, “Bursa ili 9-10-11 yaş Cumhuriyet Kupası”na ev sahipliği yaptı. 300 sporcunun yer aldığı turnuvada Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler, 9 ve 10 yaş kategorilerinin şampiyonu oldu.

 

Bursa’da yüzme sporunun vazgeçilmez adresi olan ve pandemi dönemindeki yenileme çalışmaları sonrası daha nitelikli hizmet vermeye başlayan Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri Kapalı Havuzu’nda “Bursa ili 9-10-11 yaş Cumhuriyet Kupası” düzenlendi

 

Bursa Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlediği, Nilüfer Belediyesi’nin de destek verdiği ve kulaçların bu kez Cumhuriyet için atıldığı şampiyonada, seyircilerle birlikte bine yakın kişi yer aldı.

 

9, 10 ve 11 yaş gruplarında 18 kulüpten 300 sporcunun katıldığı Cumhuriyet Kupası’nda, tribünler tıklım tıklım doldu. 6 seans ve 18 kategoride iki gün boyunca yarışan sporcuların şampiyonluk mücadelesi, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler de, başarılarıyla turnuvaya damga vurdu. Cumhuriyet Kupası’nın 9 yaş kızlar, 9 yaş erkekler ve 19 yaş kızlar seanslarını Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler şampiyon olarak tamamladı. 10 yaş erkeklerde Uludağ Olimpik Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü’nün birinci olduğu turnuvada, 11 yaş kızlarda Şahinkaya Koleji Spor Kulübü, 11 yaş erkeklerde de Yıldırım Belediyesi Cimnastik Spor Kulübü şampiyon oldu. Cumhuriyet Kupası’nda dereceye giren takım ve sporculara, kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı