DOLAR
32,5871
EURO
34,7913
ALTIN
2.509,42
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Kumlama Kazanı / Kumlama Kazanı Fiyatları

Kumlama Kazanı / Kumlama Kazanı Fiyatları
27.02.2023 20:01
994
A+
A-

Kumlama kapları, aşındırıcı püskürtme ve kumlama içeren herhangi bir kullanım için kritik bir ekipman parçasıdır. Bir kumlama potası, esas olarak, işlemde kullanılan aşındırıcı malzemeyi içeren kapalı bir sistemdir. Tipik olarak üç ana parçadan oluşur: bir basınçlı kap, bir kontrol valfi ve bir hava filtresi. Basınçlı kap, kullanılan ortamı tutarken, kontrol valfi tankın içine ve dışına hava akışını düzenler. Hava filtresi, kullanım sırasında etkinliği azaltabilecek toz ve diğer parçacıkları filtrelediği için de önemli bir rol oynar.

Kumlama kapları, herhangi bir kumlama işleminin hayati bir parçasıdır. Bu makineler, verimli kumlama işlemleri için aşındırıcı ortamı depolamak ve karıştırmak için kullanılır. Çeşitli kumlama operasyonlarının ihtiyaçlarını karşılamak için farklı boyut, şekil ve kapasitelerde gelirler.

Kumlama kazanları, paslanmaz çelik veya alüminyum malzemelerden yapılır, bu da onları oldukça dayanıklı ve korozyona karşı dirençli kılar. Bu, çoğu ortamda aşınma ve yıpranma veya aşırı sıcaklıklar veya kimyasalların neden olduğu hasar olmadan kullanılabilmelerini sağlar. Aşındırıcı ortamı yüksek basınçta tutmak için kapların kalın duvarları vardır ve bu da kumlama işinin hızlı ve verimli bir şekilde tamamlanmasına olanak tanır.

Bazı kumlama kazanı ayrıca ayarlanabilir çıkış valfleri, ayak pedalı kontrolleri ve patlatma işleri yapılırken basıncı tutarlı bir şekilde izlemenizi sağlayan okunması kolay bir basınç göstergesi gibi özellikler bulunur.

Bir kum püskürtme potası kullanmanın faydaları arasında gelişmiş verimlilik, daha iyi güvenlik standartları, daha kolay bakım ve daha eşit temizlik sonuçları yer alır. Kullanıcılar, tanka giren basınçlı havanın hem çıkış basıncını hem de hacmini kontrol ederek, belirli iş gereksinimlerini karşılamak için püskürtme parametrelerinde ince ayar yapabilir.

Siz de Sanayiden.com girerek kumlana kazanı fiyatları öğrenebilirsiniz.

Backlink