DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KÜTAHYA PORSELEN, ÖDÜLLÜ TASARIMLARIYLA AMBİENTE’DE İLGİ ODAĞI OLDU

KÜTAHYA PORSELEN, ÖDÜLLÜ TASARIMLARIYLA AMBİENTE’DE İLGİ ODAĞI OLDU
03.02.2024 11:23
10
A+
A-

Avrupa’nın en büyük, dünyanın en prestijli tüketim malları fuarı olarak bilinen Ambiente, 26-30 Ocak 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt’ta gerçekleşti. Kütahya Porselen, geleceği şekillendiren ödüllü tasarımlarını fuarda katılımcılarla buluşturdu. German Design Awards 2024’te Mutfak kategorisinde “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülüne layık görülen Panio koleksiyonu da fuarda gerçekleşen törende ödül sertifikasını aldı.

Kütahya Porselen, Ambiente Fuarı’nda “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla inovatif, çağdaş ve ödüllü tasarımlarını “Ev” ve “Horeca” stantlarında sergiledi.

En yeni ve zamansız tasarımlar beğeni topladı

Kütahya Porselen, sadelik ve şıklığın dengeli birleşimini sunan Lagom, doğallığı sofralara taşıyan Cozy, dayanıklılık ve gücün sembolü Kratos, organik dokunuşlarla sağlanan doğal görünümü ve amorf formu ile dikkat çeken Mezolit adlı en yeni koleksiyonları ile ziyaretçilerini stantlarında ağırladı.

Birbirinden özel yeni koleksiyonların yanı sıra, ödüllü tasarımlar Panio, Bevel, Rosa, özgün olduğu kadar işlevsel de olan Wellington, elde yapılmış hissi ile dikkat çeken Gyoza da Kütahya Porselen stantlarında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Mükemmel  Ürün Tasarımı Ödüllü Panio Dikkatleri Üzerine Çekti

Dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından olan German Design Awards 2024 ödül töreni Ambiente’de gerçekleştirildi.

 

Mutfak kategorisinde “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülüne layık görülen Panio koleksiyonunun ödül sertifikası, koleksiyonun tasarımcısı, Tasarım ve Strateji Geliştirme Müdürü Şenol Duman tarafından alındı.

 

Ses dalgalarının titreşimlerinden esinlenerek tasarlanan ve sessiz bir senfoninin eşlik ettiği yemek deneyimini kullanıcılarına sunan Panio, fuarda katılımcıların büyük beğenisini topladı.

 

“Her zaman yenilikçi, trendlere yön veren çağdaş tasarımlar sunmaya odaklanıyoruz”

Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Ticaret Ateşesi Yusuf Yerkel ve heyetlerinin de ziyarette bulunduğu Kütahya Porselen stantları katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli fuar değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Kütahya Porselen olarak, her zaman yenilikçi, trendlere yön veren çağdaş tasarımlar sunmaya odaklanıyoruz. İşlevsel olduğu kadar şık ve tarz sahibi koleksiyonlar hazırlıyoruz. Ambiente Fuarı, bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların uluslararası alanda takdir gördüğünü gösteren çok önemli bir etkinlik. Fuarda gördüğümüz ilgi, doğru yolda emin adımlar ile ilerlediğimizin bir göstergesi.  Her zaman daha da iyisini yapabilmek için var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu fuarda, inovatif, ödüllü ve zamansız tasarımlarımızı ziyaretçilerle buluşturduk. Fuardan aldığımız geri dönüşler bizleri memnun etti.”