DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

LaLiga'da Sezonun İlk El Clasico Mücadelesi S Sport Plus'ta!

Milyonlarca futbolseveri ekran başına toplayan LaLiga’nın ilk El Clasico mücadelesi 28 Ekim Cumartesi günü saat 17:15’te canlı yayınla S Sport Plus’ta yayınlanacak.

LaLiga'da Sezonun İlk El Clasico Mücadelesi S Sport Plus'ta!
26.10.2023 21:30
141
A+
A-

Milyonlarca futbolseveri ekran başına toplayan LaLiga’nın ilk El Clasico mücadelesi 28 Ekim Cumartesi günü saat 17:15’te canlı yayınla S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Dünyanın en iyilerinin top koşturduğu La Liga’da beklenen El Clasico günü geldi çattı. Sezonun ilk El Clasico mücadelesinde Barcelona Nou Camp’ta Real Madrid’i ağırlayacak. Heyecan verici mücadele, 28 Ekim Cumartesi günü 17:15’te canlı yayınla S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak.

LaLiga’nın 10. haftasının ardından Real Madrid 25 puanla lider, Barcelona ise 24 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Ligin 11. haftasında gerçekleşecek bu mücadele, İspanya Ligi’ndeki liderlik mücadelesi açısından kritik konumunu koruyor. 

Ev sahibi Barcelona’da Frankie de Jong ve Koundé’nin sakatlıkları devam ederken, Polonyalı yıldız Lewandovski ve Rapinha’nın Real Madrid karşısında takıma geri dönüp dönmeyeceği de merak konusu.

 

Arda Güler Barcelona Deplasmanında Forma Giyecek Mi?

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile LaLiga’da henüz forma şansı bulamayan milli yıldız Arda Güler, Ancelotti’nin şans vermesi halinde, Real Madrid formasıyla ilk karşılaşmasına Barcelona deplasmanında çıkabilir. 

Maçta gözlerin çevrileceği bir diğer isim de İngiliz yıldız Bellingham. Bellingham, Real Madrid formasıyla ilk 10 maçta 10 gole ulaşan, kulüp tarihinde Puskas ve Ronaldo’dan sonra üçüncü isim oldu. Cumartesi günkü maçta da gözler Bellingham’ın üzerinde olacak.

 

Uğur Karakullukçu ile “LaLiga” Özel İzleme Gecesi

Bu maça özel olarak LaLiga ve S Sport Plus ortaklığıyla düzenlenecek online izleme partisinde ünlü futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, S Sport Plus’ta canlı izleyeceği karşılaşmayı, kendi YouTube kanalında yorumlayacak. Yayında futbol tutkunlarına S Sport Plus üyelik paketleri ve birçok farklı sürpriz hediye edilecek. 

Futbolseverler El Clasico karşılaşmasını ILKAY39399 kampanya koduyla ssportplus.com üzerinden üyeliklerini başlatarak S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı