DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Lider cilt sağlığı markası Neutrogena, yeni Retinol Boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı!

Dermatoloji alanında öncü Neutrogena, yeni yaşlanma karşıtı cilt bakımı serisi Retinol Boost’u marka yüzü Birce Akalay ile göz alıcı bir etkinlikte tanıttı.

Lider cilt sağlığı markası Neutrogena, yeni Retinol Boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı!
23.09.2022 13:10
731
A+
A-

Dermatoloji alanında öncü Neutrogena, yeni yaşlanma karşıtı cilt bakımı serisi Retinol Boost’u marka yüzü Birce Akalay ile göz alıcı bir etkinlikte tanıttı. 

 

Cilt sağlığı alanındaki araştırmaları ile dermatoloji alanında öncü Neutrogena, yeni Retinol Boost serisini marka yüzü Birce Akalay ile 22 Eylül Perşembe günü Sky Lounge Zorlu PSM’de gerçekleşen görkemli bir lansmanla tanıttı.  

 

Herkesi daha sağlıklı bir cilde kavuşturma misyonuyla yola çıkan Neutrogena, yaşlanma karşıtı bakım serisini basın mensupları, influencerlar ve cemiyetten isimlerle buluşturdu. Johnson & Johnson Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Alperen Özkan ile Birce Akalay’ın konuşmasıyla başlayan etkinlikte, reklam filmi ve backstage videosu büyük ilgi topladı. Etkinlik alanına kurulan fotoğraf alanları davetlileri Neutrogena’nın bilimsel dünyasına yolculuğa çıkarırken keyifli anlar yaşattı. Retinol molekülünü andıran gümüş rengi topların konumlandığı sonsuzluğa uzanan merdiven ve içine girilebilen ışıklı prizma misafirler için unutulmaz kareler yarattı. Müzisyen Melisa Karakurt’un etkileyici sesinin eşlik ettiği davette Retinol Boost’u deneyimleyen değerli katılımcılar arasında Arzu Kunt, Aslı Bekiroğlu, Aslı Şen, Begüm Tank, Dilara Koçak, Ece Vahapoğlu, Gizem Hatipoğlu, Gökay Gündoğdu, Hülya Eltemur, Tamer Yılmaz, Türkü Turan ve Zeynep Mansur yer aldı.

 

Cilt güzelliğiyle büyüleyen marka yüzü Birce Akalay, bu birliktelikten duyduğu heyecanı “Neutrogena senelerdir çok güvenilir bulduğum ve deneyimlediğim bir markaydı. Dermatoloji alanında 90 yıllık tecrübesi olan böyle bir markayı deneyimlemek benim için çok büyük bir keyif,” sözleriyle anlattı.

 

Neutrogena Retinol Boost serisi kırışıklık, elastikiyet ve parlaklık kaybı, kuruluk ve koyu leke görünümüyle savaşan ürünler sunuyor. İçerdiği saf retinol, mersin bitkisi yaprağı özü ve hiyalüronik asit ile ciltteki yaşlanma belirtilerini yalnızca bir haftada gözle görülür şekilde azaltarak daha genç ve sağlıklı görünüme kavuşturuyor. Dermatologların yaşlanma karşıtı cilt bakımındaki altın standardı saf retinolün başrolde olduğu seri güçlü içerik ve benzersiz formülüyle cilt bariyerini güçlendiriyor. 

 

Neutrogena Hakkında

Dermatologlar tarafından geliştirilen ve cilt sağlığını odağına alan Neutrogena, 1930’da film endüstrisi ve güzellik salonları tedarikçisi Emanuel Stolaroff tarafından kuruldu. 1954 yılında üretilen ve cildi kolayca temizleyen berrak sıvı sabun formülünü 1962 yılında şirketin adının duyurulmasını sağladı. Saç ve cilt bakım pazarları için yeni ürünler üretmeye devam eden marka 1983 yılında ilk SPF güneş koruması içeren nemlendirici “Oil-Free Moisturizer”ı tanıttı. 2018 yılında devrim niteliğindeki “Skin360” teknolojisi ile tüm cilt tiplerini kişiselleştirilmiş cilt bakımı ile tanıştırdı. Neutrogena bilim adamlarının ilk stabilize retinolü keşfetmesiyle başlayan 25 yıllık deneyimiyle ortaya çıkan Retinol Boost formülleri uluslararası bilim adamları tarafından, 4.000'den fazla gönüllüyle, 100'den fazla klinik çalışmada ve 20'den fazla aktif patentle test edildi. Amerika’nın bir numaralı cilt bakım markası Neutrogena herkesi daha sağlıklı bir cilde kavuşturma misyonuyla ve “Sağlıklı cilt güzel cilttir,” felsefesiyle çalışmaya ve her ihtiyaca yönelik tasarlanan ulaşılabilir ürünler üretmeye devam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı