DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Likya Cup Yat Yarışları sona erdi

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü tarafından düzenlenen Likya Cup Yat Yarışları sona erdi.

Likya Cup Yat Yarışları sona erdi
26.09.2023 00:50
88
A+
A-

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü tarafından düzenlenen Likya Cup Yat Yarışları sona erdi. Yarışlarda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile kupa verildi.

Kemer G-Marina’da düzenlenen ödül törenine, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhan Fidan, Kemer G-Marina Müdürü Levent Tokaç, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Onursal Başkanı Nurettin Erhuy, Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli ve yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve sporcular katıldı.

Yelkencileri bir araya getirerek, Kemer bölgesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılan yarışlara 15 yat katıldı.

Likya tarihinin en önemli kentlerinden olan Phaselis’in yaban gülünü hatırlatmak, Fransızlara ait savaş gemisi olan Paris 2’yi batıran Mustafa Ertuğrul Aker’i anmak adına düzenlenen yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Solmaz, Belediye Başkanı Topaloğlu, Sahil Güvenlik Komutanı Tuna verdi.

Yarışlarda genel klasmanda Ahmet As ve ekibi birinci oldu. Destek A kategorisinde Yiğit Akdeniz ve ekibi birinci olurken, Soner Özek ve ekibi ikinci oldu. Taner Türk ve ekibi ise üçüncülüğü elde etti.

Destek B kategorisinde, Fırat Yılmaz ve ekibi birinci oldu. İkinciliği Orhan Yeşilli ve ekibi alırken, üçüncülüğü ise Fevzi Atşan ve ekibi aldı.

Destek C kategorisinde ise Ahmet As ve ekibi birinci oldu. Mişel Vanmennekes ve ekibi ikinci olurken, Halil Serdar Değerli ve ekibi üçüncü oldu.

Ödül töreni sonrası Kaymakam Solmaz ile Başkan Topaloğlu, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, Likya Cup Yat Yarışlarının Kemer turizmi ve denizciliği anlamında büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Yarışmada dereceye giren tüm sporcuları tebrik ettiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, yarışların düzenlenmesinde emeği geçen Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü’ne teşekkür etti

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı