DOLAR
32,5215
EURO
34,7523
ALTIN
2.493,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Lüleburgaz Bisiklet Festivali kortejle başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST) kortejle başladı.

Lüleburgaz Bisiklet Festivali kortejle başladı
30.11.2022 21:30
309
A+
A-

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST) kortejle başladı. Dolu dolu etkinliklere sahne olacak festival 3 gün boyunca Türkiye’nin nadir tesislerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde (LYBA) gerçekleşecek.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2 yıl pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı, bu yıl 4’üncüsünün düzenlendiği LÜBİFEST yoğun katılımla kortej eşliğinde başladı. Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda bisiklet tutkununun Kongre Meydanı’nda buluştuğu kortej, şarkılar eşliğinde LYBA’ya doğru hareket etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, eşi Aysu Yetim Gerenli ve çok sayıda katılımcının yer aldığı festival, LYBA’da kurdela kesimiyle resmen başladı.

 

Sürpriz hediye çekilişi!

Festivalin ilk gününde sürpriz hediye çekilişi de gerçekleştirildi. Talihliler bisikletten bisikletle ilgili parçalara kadar çok sayıda hediyenin sahibi oldu.

 

Ali Altay coşturdu!

Festivalin ilk gecesinde Anadolu Rock’un sevilen ismi sanatçı Ali Altay sahne aldı. Altay, Cem Karaca’dan Edip Akbayram’a, Barış Manço’ya kadar çok sayıda sevilen sanatçının unutulmaz eserlerini seslendirdi.

 

Slot Car’la ter döktüler!

Festivalde Başkan Gerenli, Başkan Yardımcıları Kemal Pektaş ve Gökhan Kaya Atay ile birlikte slot car yarışı yaparak ter döktü. Öte yandan vatandaşların slot car olmak üzere çok sayıda çadır etkinliğine büyük ilgi gösterdiği görüldü.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı