DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Lüleburgaz'da Zafer Bayramı coşkusu alanlara sığmadı!

Türk’ün en şanlı zaferi 30 Ağustos’un 101’inci yıl dönümü Lüleburgaz’da on binlerce yurttaşın katılımıyla önce fener alayı sonrasında ise Ali Altay konseriyle kutlandı.

Lüleburgaz'da Zafer Bayramı coşkusu alanlara sığmadı!
31.08.2023 10:40
99
A+
A-

Türk’ün en şanlı zaferi 30 Ağustos’un 101’inci yıl dönümü Lüleburgaz’da on binlerce yurttaşın katılımıyla önce fener alayı sonrasında ise Ali Altay konseriyle kutlandı. Meydanlara sığmayan yurttaşlar 30 Ağustos coşkusuna şarkılar ve marşlarla eşlik etti. Öte yandan geçen yıl tüm Lüleburgaz ve Trakya’nın desteğiyle SMA Tip 1 hastalığına karşı mücadeleyi kazanan İdil Ayşe Adakan bebeğin sahneye çıkması günün sürprizi oldu.

Lüleburgaz Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Belediyenin çağrısı üzerine ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Kongre Meydanında bir araya gelen on binlerce Lüleburgazlı şarkılar ve marşlar eşliğinde zaferi kutladı. Kutlamalarda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de her zaman olduğu gibi yurttaşların arasında yerini aldı. Kutlamalar gecenin sonunda Ali Altay konseriyle sona erdi. 

 

Meydanlara sığmadılar

Marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen fener alayında on binler meydanlara sığmadı. Yurttaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşte yurttaşların hep bir ağızdan “10’uncu Yıl Marşı” ile “Gençlik Marşı’nı” söylemesi ortaya güzel görüntüler çıkardı. 

 

Ali Altay konseriyle unutulmaz bir gece!

Zafer Bayramı coşkusu Kongre Meydanında gerçekleştirilen Ali Altay konseriyle doruğa çıktı. Ali Altay birbirinden güzel şarkılarla meydanda toplanan Lüleburgazlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yurttaşların şarkılara zaman zaman cep telefonu ışıklarını açarak katılması ortaya renkli görüntüler çıkarttı. Öte yandan geçen yıl tüm Lüleburgaz ve Trakya’nın desteğiyle SMA Tip 1 hastalığına karşı mücadeleyi kazanan İdil Ayşe Adakan bebeğin sahneye çıkması günün sürprizi oldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı