DOLAR
32,4270
EURO
34,8896
ALTIN
2.436,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

McCann İstanbul'un yeni CEO'su belli oldu

McCann İstanbul’da CEO’luk görevini üstlenecek isim Elifsu Tufan oldu.

McCann İstanbul'un yeni CEO'su belli oldu
10.04.2023 23:20
234
A+
A-

McCann İstanbul’da CEO’luk görevini üstlenecek isim Elifsu Tufan oldu.

Elifsu Tufan 5 yıldır Medina Turgul DDB’de Genel Müdür Yardımcı olarak görev yapıyordu. 

Tufan, 20 yıllık kariyerinde Türkiye’nin en büyük reklamverenlerinin de içinde olduğu bir çok lokal ve global markanın sorumluluğunu üstlendi. Grey İstanbul ve Medina Turgul DDB gibi uluslararası ajanslarda yönetici pozisyonunda görev yaptı.

McCann Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölge CEO’su Tarek Miknas

“McCann İstanbul CEO’luk görevi gerçek bir tutku, tecrübe ve azim gerektiren bir rol. Elifsu’nun karakteri ve liderlik becerisi bunların somut bir örneği. Ona bu harika yolculukta eşlik etmekten mutluluk duyuyorum.”

Elifsu Tufan yeni görevi için çok heyecanlı olduğunu belirtiyor. “McCann İstanbul Türkiye’deki en köklü ajanslarından biri ve FP7 McCann gibi dünyanın en başarılı reklam gruplarından birinde yer alıyor. Böyle güçlü bir aileye dahil olduğum için ve değişimin öncüsü olacağım için çok mutlu ve gururluyum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı