DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Mescid-i Aksa’nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız

Mescid-i Aksa’nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız
16.01.2024 19:57
29
A+
A-

Bugüne kadar aralarında “Gök Yazılar: Ashab-ı Kehf-Uyanış”, “Masumiyet” ve “Dijital Ölümsüzlük ve Ruh”un da bulunduğu bir çok kitap kaleme alan Araştırmacı Yazar Hayati Sır, okurların yoğun ilgi gösterdiği “Mescid-i Aksa’nın Metafizik Sırrı” kitabını anlattı.

İsrail’in amacının tüm Orta Doğu coğrafyasına yayılmak olduğuna dikkat çeken Sır; “İnsanlar Filistin’de ne olup bittiğini anlamak istiyorlar. Şu anda yaşananların aniden gelişen olaylar olduğu sanılıyor.  Halbuki, bugün gelinen nokta aslında yüzyıllar öncesinde ilan edilmişti. Bugün yaşananlar, tamamen teolojik ve metafizik bir savaştır. Reel politik değildir. Yoksa ufacık bir ülke için bu kadar katliam yapılmaz” dedi.

“Mescid-i Aksa’nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız”

İsrail’in amacının Orta Doğu coğrafyasına yayılmak olduğunu belirten Hayati Sır; ” Esas amaç büyük İsrail’i kurmaktır ve büyük İsrail projesi içerisinde bizim Güney Doğu bölgemiz de var. Biliyorsunuz bu hareket başlamadan önce ABD bizim SİHA’mızı düşürdü. Bu bize verilen bir ihtardı. Sonrasında ise bir çok çocuk ve insan öldürüldü. Peki Müslüman ülkeleri nerede? Mescid-i Aksa’nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız” dedi.

“Masum çocukların öldürüldüğü yerde ideoloji, mezhep, ırk, din, strateji kalmaz”

İsrail’in bombardımanları sonucu öldürülen çocuk fotoğraflarının medyada gösterilmesine karşı olduğunu belirten Sır, “Tüm bunlar, korkunun daha da artması için yapılan aksiyonlardır, bana göre hepsi tehdittir. O nedenle medyada bu görüntülerin yer almaması gerektiğini düşünüyorum. Niçin bu olanlara duyarsız kalınıyor? İşte tüm soruların cevaplarını, merak edilenleri okuyucular bu kitapta bulacaklar” dedi.