DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 6000 Fidan Toprakla Buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Çağlayan Göleti etkinlik alanında fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 6000 Fidan Toprakla Buluştu
11.11.2022 16:00
263
A+
A-

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Çağlayan Göleti etkinlik alanında fidan dikimi etkinliğine katıldı. Belediye Başkanı Saygı'nın yanı sıra fidan dikimi etkinliğine Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

 

Cumhurbaşkanımızın ülke genelinde başlatmış olduğu Milli Ağaçlandırma etkinliği kapsamında fidan dikimi etkinliğinde konuşan Başkan Saygı Mesajında şu ifadelere yer verdi “Cumhurbaşkanlığımızın bugünü milli ağaçlandırma günü olarak belirlemesiyle ülkemizin dört bir yanında bugün ağaç dikim seferberliği yaşanıyor. Biz de buna destek vermek ve katkı sağlamak istedik. Bir ağacı dikip yetiştirmek yıllar alıyor ancak yok etmek maalesef çok kısa sürüyor. Bu yüzden biz özellikle vatandaşlarımızda da bu çevre bilincinin oluşmasını ve ormanlarımızı korumak için herkesin maksimum özen ve gayret içerisinde olmasını istiyoruz” dedi.

 

“BİR HAYATLA BİR FİDAN YEŞERİYOR”

Bozkır Belediyesi olarak gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına İlçemizde sürdürdüğümüz Hoş Geldin Küçük Melek Projemiz kapsamında yeni doğanlar için 16 Kasımda Akçapınar Mesire Alanında ağaç dikme etkinliğimizide sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayata yeni gözlerini açan her bir bebeğimiz adına bir fidan dikimi gerçekleştireceğiz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı