DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Minycenter minikleri kışa hazırlıyor

Kış geldi… Minikleri soğuklardan korumak için en renkli ve heyecanlı tasarımlar, Minycenter ‘Sezon Ortası İndirimleri’ ile gardıropların başrolü olacak.

Minycenter minikleri kışa hazırlıyor
29.11.2023 18:10
87
A+
A-

Kış geldi… Minikleri soğuklardan korumak için en renkli ve heyecanlı tasarımlar, Minycenter ‘Sezon Ortası İndirimleri’ ile gardıropların başrolü olacak.

Çocukların ve ebeveynlerin en sevdiği markalardan biri olan Minycenter, büyük kış indirimi ile miniklerin ve ebeveynlerin yanında olmaya devam ediyor.

0-6 yaş çocukların ve ebeveynlerin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürünlerini ve dünyaca ünlü markaları tek bir çatı altında sunan Minycenter, yeni sezon tekstil indirimleriyle işinizi kolaylaştırıyor.

Minycenter, yeni sezon seçili ürün alışverişlerinizde yüzde 20, yüzde 30 ve yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.

Her zevke uygun kaliteli ürünler sunan Minycenter’da sezon ortası indirimi ile ister kendi çocuğunuza ister sevdiklerinize, yeni yıl hediyesi almak ve onları soğuklara karşı hazır etmek istiyorsanız bu kampanyalardan mutlaka yararlanın.

 

Gami Giyim Hakkında:

İpek Özilhan Özkan önderliğinde Carter’s markası ile yola çıkan Gami Giyim, 2019 yılında hayata geçirdiği yeni stratejisiyle bebek, çocuk ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve güvenilir yerli ve yabancı birçok markayı Minycenter çatısı altında sunmaya başladı. Bunun yanı sıra 2021 yılında  ‘Minycenter’ markasıyla kendi koleksiyonlarını ve tasarımlarını sunmaya başladı.  Gami Giyim’in Minycenter ve Carter’s  olarak; toplamda 19 mağazası bulunuyor. Aynı zamanda Türkiye’deki tüm değerli müşterilerine  minycenter.com.tr ve cartersoshkosh.com.tr ile 7/24 kesintisiz ve güvenli online alışveriş imkanı sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı