DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Monster Notebook'ta sepette 2.000 TL'ye varan bahar indirimleri başladı

Üstün teknolojiye sahip bilgisayarlarıyla dikkat çeken Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu.

Monster Notebook'ta sepette 2.000 TL'ye varan bahar indirimleri başladı
04.04.2023 17:10
181
A+
A-

Üstün teknolojiye sahip bilgisayarlarıyla dikkat çeken Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında seçili Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanılabiliyor. Yüksek performanslı Monster Notebook ürünlerine sahip olmak için son tarih 30 Nisan 2023.

Monster Notebook, oyunculara ve yüksek performanslı bilgisayar arayışındaki kullanıcılara hitap eden seçili Abra ve Tulpar modellerinde geçerli sepette 2.000 TL’ye varan indirim sunduğu bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yapılan 19.999 TL üzeri alışverişlerde bonus hediyesi de kazanmak mümkün oluyor. Seçili modellerdeki indirim fırsatı 30 Nisan 2023 tarihine kadar Monster Notebook mağazaları ve web sitesi üzerinde geçerli olacak.

Ömür boyu ücretsiz bakım garantisi Monster Notebook’ta

Bahar kampanyasından faydalanan kullanıcılar, Monster Notebook’un sunduğu ek hizmetlerden de yararlanıyor. Monster Notebook; ömür boyu bakım garantisi kapsamında kullanıcılara bilgisayarlarını daha uzun süre en iyi performansla kullanabilmeleri için düzenli bakım hizmeti sunuyor. 

Cihazlarının garantileri bitse de kullanıcılar, ömür boyu ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanıyor Ömür boyu bakım garantisi kapsamında kullanıcılar; bilgisayarlarının düzenli aralıklarla fan, toz, klavye, ekran temizliği ile termal macun yenilemesi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı