DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları başlıyor!

Oyun dünyasının en sevilen isimlerini oyun ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya   getiren geleneksel Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları’ başlıyor.

Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları başlıyor!
06.09.2023 22:30
164
A+
A-

Oyun dünyasının en sevilen isimlerini oyun ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya   getiren geleneksel Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları’ başlıyor. 9 Eylül Cumartesi günü İstanbul Küçükçekmece mağazasında Cantuğ “Unlost” Özsoy ile Enis Kirazoğlu’nu ağırlayacak olan Monster Notebook; 16 Eylül Cumartesi günü İzmir mağazasında Doğukan Adal’ı, 23 Eylül Cumartesi günü Ankara mağazasında Ümit “Ümidi” Tüney ile Emrecan Önal’ı konuk edecek. Katılımcılar yılın beklenen buluşmasında Monster x GeForce RTX40 serisi GPU’lu ekran kartlarıyla donatılmış Monster Notebook’ları fenomen isimlerle oyun oynayarak deneyimleme ayrıcalığı yaşayacak. Teknoloji ve oyunseverler ayrıca etkinlik özelinde sunulan kampanyayla seçili pusat aksesuarlarını ve laptop modellerine sürpriz indirimlerle satın alma şansı yakalayacak.

Oyun dünyasının fenomen isimlerini oyun ve teknoloji tutkunlarıyla buluşturan ‘Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları’ başlıyor. 9 Eylül, 16 Eylül ve 23 Eylül günlerinde gerçekleştirilecek olan buluşmalarda ziyaretçiler, 13. Nesil Intel® Core™ işlemcili NVIDIA® DLSS3 teknolojisiyle geliştirilmiş GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartına sahip Monster Notebook’ların güçlü performansını, sevilen oyun yayıncıları – Cantuğ “UNLOST” Özsoy, Enis Kirazoğlu, Doğukan Adal, Ümit Tüney ve Emrecan Önal ile birlikte test edecekler. 

Monster Notebook; ‘Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları’ kapsamında 9 Eylül Cumartesi günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında Cantuğ UNLOST Özsoy’u, 16:30 -18:30 saatleri arasında Enis Kirazoğlu’nu İstanbul Küçükçekmece mağazasında ağırlayacak. Bir sonraki buluşma 16 Eylül Cumartesi günü Monster Notebook İzmir mağazasında gerçekleşecek ve oyun tutkunları 14.00 – 16.00 saatleri arasında Doğukan Adal ile bir araya gelecek. 26 Eylül Cumartesi günü ise Monster Notebook Ankara mağazası 14:00 – 16:00 saatleri arasında  – Ümit “Ümidi” Tüney’e, ve Emrecan Önal’a ev sahipliği yapacak. 

 

Buluşmalara özel indirim fırsatları 

“Monster x GeForce Mağaza Buluşmaları” kapsamında düzenlenen etkinliklerde ziyaretçiler ekosistemin en sevilen isimleriyle birlikte NVIDIA® DLSS3 teknolojisiyle donatılmış  GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartına sahip Monster Notebook’larda oyun deneyimi yaşamanın yanı sıra imza alma ve fotoğraf çekilme fırsatı yakalayacak. Teknoloji ve oyun tutkunlarının heyecanla beklediği etkinlikler boyunca Monster Notebook’un üstün performanslı cihazları ve oyuncu ekipmanları da incelenebilecek. Katılımcılar ayrıca ekinlik özelinde sunulan kampanyayla seçili  Pusat aksesuarlarını ve Monster Notebook’ları indirimli fiyatlarla satın alma şansına sahip olacaklar.  

Bu avantajlara ek olarak okulların açılmasına kısa bir zaman kala notebook arayışında olan öğrenciler, Monster Notebook’un yüksek performanslı seçili laptoplarında geçerli “Okulda Yeni Dönem Yeni Fırsat” kampanyasına dahil indirimli cihazları da deneyerek satın alabilecekler.

 

GeForce RTX™ 40 Serisi Monster cihazlar hızlının ötesinde

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 serisi Monster Notebook ekran kartları, oyuncular ve içerik üreticileri için dünyanın en hızlı laptoplarına güç veriyor. Son derece verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilen ekran kartları, yapay zekâ destekli NVIDIA® DLSS 3 ile performansı adeta devleştiriyor ve tam ışın izleme ile gerçekçi sanal dünyalara olanak tanıyor. Monster x GeForce Mağaza Buluşmaları ve devam eden kampanyalar hakkında detaylı bilgiye Monster Notebook web sitesinden ve sosyal medya kanallarından ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı