DOLAR
32,5326
EURO
34,8924
ALTIN
2.442,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Müzik ve sanat Kartepe'de!

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu tarafından düzenlenen yılsonu konseri büyük bir ilgiyle izlendi.

Müzik ve sanat Kartepe'de!
20.06.2023 15:20
190
A+
A-

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu tarafından düzenlenen yılsonu konseri büyük bir ilgiyle izlendi.

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri Şef Aysel Demircan yönetiminde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Düzenlenen konser büyük bir ilgiyle izlendi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartepeliler konseri izlediler.

 

RUHUMUZU BESLEYEN NAĞMELER

Konser öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Şarkılar bizi söyler, Biz de eşlik ederiz… Şef Aysel Demircan ve yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, icra ettiği eserler ile bu gece gönül telimize dokundu. Üçüncü defa konser verilmektedir. Pandemi, deprem gibi etkenlerden dolayı konserlerimize ara vermiştik. Yaptığımız en güzel etkinliklerden bir tanesi ile bir aradayız. Sizlerin sesiyle dinleniyoruz. İnşallah uzun yıllar bir arada oluruz. Ruhumuzu besleyen nağmeler ile bizlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı