DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Narlıdere’de Muhtarlarla Ortak Akıl Toplantısı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçedeki 11 mahalle muhtarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Narlıdere’de Muhtarlarla Ortak Akıl Toplantısı
01.11.2022 17:40
208
A+
A-

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçedeki 11 mahalle muhtarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan Engin, “Biz bu göreve talip olurken vatandaşlarımızın sorunları çözmeye de talip olduk. Bu anlayışla, Narlıdere’mizi muhtarlarımızla birlikte yönetiyor; vatandaşlarımızın talep ve isteklerini onların aracılığıyla çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçedeki 11 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Belediye işletmesi Mandalin Kafe’de gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına belediye başkan yardımcılarının yanı sıra ilgili birim müdürleri de katıldı. Başkan Engin, talep, öneri ve şikâyetlerin dile getirildiği toplantıda, acil olan sorunların bir an önce çözülmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

 

Narlıdere’yi geleceğe taşımak için muhtarlarla el ele verdiklerini söyleyen Başkan Engin, “Biz bu göreve talip olurken vatandaşlarımızın sorunları çözmeye de talip olduk. Bu anlayışla, Narlıdere’mizi muhtarlarımızla birlikte yönetiyor; vatandaşlarımızın talep ve isteklerini onların aracılığıyla çözüme kavuşturuyoruz. Demokrasinin yapı taşı muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Sorunların yanı sıra çözümün ne olduğunu en iyi onlar biliyor. Çok değerli muhtarlarımız bizlerin işini kolaylaştırıyor” dedi.

 

SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

Başkan Engin, Narlıdere Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla yerel yönetimlere düşen sorumluluklar kapsamında görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini ifade ederek, “Her kurum kendi işini yaparsa mahallelerimizde, sokaklarımızda sorun kalmaz. Biz çoğu zaman görevimiz ve sorumluluk alanımızda olmadığı halde birçok konuda da insiyatif alıyor; sorunları çözmeye eksikleri gidermeye gayret ediyoruz” diye konuştu. Başkan Ali Engin, muhtarla rutin toplantılara devam edeceklerini de dile getirdi.

 

Mandalin Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya, 2. İnönü Mahallesi, Altıevler Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Çamtepe Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, Huzur Mahallesi, Ilıca Mahallesi, Limanreis Mahallesi, Narlı Mahallesi, Sahilevleri Mahallesi ve Yenikale Mahallesi muhtarları katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı