DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Narlıdere'de yelkenler, Kurtuluşun Kahramanlarına Saygı için açılıyor

Spor kenti Narlıdere, 15-16-17 Eylül tarihlerinde ‘İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile 4.

Narlıdere'de yelkenler, Kurtuluşun Kahramanlarına Saygı için açılıyor
12.09.2023 15:10
151
A+
A-

Spor kenti Narlıdere, 15-16-17 Eylül tarihlerinde ‘İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile 4. Narlıdere Belediyesi Deniz Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bu sene Cumhuriyetimizin 100.yılını, İzmir’in kurtuluşunun 101.yılını kutladıklarını belirterek, “Narlıdere’de yelkenler bu sene de kurtuluşun kahramanlarına saygı için açılacak. Herkesi bu büyük heyecana ortak olmaya ve görsel şöleni yaşamaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Narlıdere, Cumhuriyetimizin 100.yılı ve İzmir’imizin kurtuluşunun 101.yılında ‘İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile 4. Narlıdere Belediyesi Deniz Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun İzmir Türk Koleji (İTK) Yelken Kulübü’nün katkılarıyla düzenlediği İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, 15-16-17 Eylül tarihlerinde yapılacak. 15 Eylül Cuma günü saat 13.00’da Altıevler Mahallesi’nde yer alan İTK Yelken Kulübü’nden başlayacak ve büyük bir heyecana sahne olacak yarışlar, Optimist, ILCA 4 ve ILCA 6 sınıflarında düzenlenecek. 200’den fazla sporcunun katılacağı ve üç gün sürecek yarışların ödül töreni ise 17 Eylül Pazar günü saat 17.30’da İTK Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek.

 

HERKES İÇİN SPOR İLKESİ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ‘herkes için spor’ ilkesiyle yola çıktıklarını belirterek, “Narlıdere Belediyesi olarak sporu teşvik etmeyi ve sporcu nesiller yetiştirmeyi vazifemiz olarak görüyoruz. Bir deniz kenti olan Narlıdere’mizde yelken sporunun daha da yaygınlaşması gerektiğine inanıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz 4. Narlıdere Belediyesi Deniz Festivali ve ev sahipliği yaptığımız İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları da bu amacımıza hizmet ediyor. Narlıdere’de yelkenler kurtuluşun kahramanlarına saygı için açılacak. Herkesi bu büyük heyecana ortak olmaya ve görsel şöleni yaşamaya davet ediyoruz” diye konuştu.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı