DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu ve Doç. Dr. Tuğrul Yıldırım D-Smart ekranlarında yayınlanan “Gündem Özel" programına konuk oldu

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu ve Doç.

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu ve Doç. Dr. Tuğrul Yıldırım D-Smart ekranlarında yayınlanan “Gündem Özel" programına konuk oldu
03.08.2023 16:40
138
A+
A-

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu ve Doç. Dr. Tuğrul Yıldırım D-Smart ekranlarında yayınlanan “Gündem Özel” programına konuk oldular. Serhat Türk’ün sorularını yanıtlayan sporcular, özetle şunları söyledi:

 

“NESİBE AYDIN OLARAK BİZ BASKETBOLU VE BÜTÇEYİ MATEMATİK OLARAK DEĞİL DE KİMYA OLARAK BAKIYORUZ”

 Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu: Women NBA’ de oynayan oyuncular Nisan’ın başında Women NBA kampına katılmak zorundadır. Lig 13 Eylül’de başlatılıyor. Kulüplerle yapılan toplantıda Kulüpler dört yabancı oyuncu olsun dedi.

Doç. Dr. Tuğrul Yıldırım: Kadın basketçiler biraz daha fazla yaralanmalara maruz kalabiliyor. Nesibe Aydın’dan da basketbolcularımıza biz hizmet veriyoruz. Oyuncularımızın tanı ve tedavisini yürütüyoruz. Bunun haricinde ayak bileği burkulmasıyla bize sık başvuruyorlar. Basketbolcuların en sık görülen rahatsızlığıdır ayak bileği burkulması. Aslında ayak bileği burkulmasından sonra basketbolcularda görülen şey el yaralanmalarıdır.

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu: Hedef final diyoruz. Geçen sene Play Off’a kaldık. Play Off’ta Galatasaray’la eşleştik. İstanbul’da kaybettik, Ankara’da farkı 25’lere çıkarttık. Biz çok inandık. Bu sene niye olmasın diyoruz. Ankara’daki öğrencilerin hem akademik başarıları çok üst düzeyde. Siz doğru bir şey yaptığınız zaman kamuoyu da onun hakkını veriyor.

Yabancı oyuncuyu Türkiye’ye getiren kadın basketbolumuzdaki Fenerbahçe, Galatasaray ve Çukurova’nın başarılarından bahsederek getirebiliyorsunuz. Çünkü en iyi 3 takımdan birini gelmiş oluyorlar.

Doç. Dr. Tuğrul Yıldırım: Arda Güler, sakatlandığı pozisyonda futbolcuya müdahale ediyor gibi gözükse de aslında bir müdahale yok. Dönme hareketi sırasında iç yan bağ ve menisküse güç binmiş olma ihtimali çok yüksek. Dizini direk yere çarpsaydı yaralanmaya yol açmazdı.

Arda’nın üstünde büyük bir baskı var. Kendini takıma karşı ispat etmek istiyor. Bazı menisküs yırtıklarını ameliyat etmek yerine takip etmeyi seçiyoruz. Ameliyatlık bir durumu olduğunu düşünmüyorum.

Nesibe Aydın Basketbol Takımı Asbaşkanı Ali Kavaklıoğlu: 12-13 Tane oyuncuyu altyapıdan aldığınız zaman bütçenizde rahatlık yaratıyorsunuz. Kendi oyuncularımız oldukları için kulübe olan aidiyet duyguları da daha farklı oluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı