DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Netflix, Terzi'nin 28 Temmuz'da yayına girecek 2. sezonundan yeni fragman paylaştı

Çağatay Ulusoy’un Peyami karakterine hayat verdiği, yeni bölümleri merakla beklenen Terzi’nin 2.

Netflix, Terzi'nin 28 Temmuz'da yayına girecek 2. sezonundan yeni fragman paylaştı
20.07.2023 23:40
289
A+
A-

Çağatay Ulusoy’un Peyami karakterine hayat verdiği, yeni bölümleri merakla beklenen Terzi’nin 2. sezonundan ikinci fragman ve görseller paylaşıldı. İlk sezonunuyla heyecanı dorukta bırakan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimlere yeni sezonda Berrak Tüzünataç da Cemre karakteriyle dahil oluyor. 

Terzi’nin ikinci sezonunda, Esvet ve Dimitri’nin evliliğiyle hayatı alt üst olan Peyami, diğer yandan annesini bulmaya adım adım yaklaşıyor. Peki hayatını düzene sokmak, bunun için de her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalan Peyami, yeniden doğmaya hazır mı?

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme aldığı Terzi’nin 2. sezonu 28 Temmuz’da  tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

 

Terzi 2. Sezon Hakkında:
 

Dimitri ve Esvet’in evliliği Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Hayatına aldığı Cemre bu dönemde en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı