DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Nevşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri için biletler Kültür ve Sanat Merkezi'nde

Nevşehir Belediyesi’nin 14 Temmuz-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Nevşehir Kalesi içerisinde gerçekleştireceği Açık Hava Sinema Günleri etkinliği için sinemaseverler biletlerini Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden alabilecek.

Nevşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri için biletler Kültür ve Sanat Merkezi'nde
11.07.2023 18:40
201
A+
A-

Nevşehir Belediyesi’nin 14 Temmuz-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Nevşehir Kalesi içerisinde gerçekleştireceği Açık Hava Sinema Günleri etkinliği için sinemaseverler biletlerini Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden alabilecek. Cuma akşamı Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Mavi Boncuk ile başlayacak olan etkinlik için sınırlı sayıdaki biletler ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Nevşehir Kalesi içerisinde Açık Hava Sinema Günleri düzenlenecek. 14 Temmuz-23 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte Türk sinemasının unutulmayan filmleri gösterilecek. Etkinlikler çerçevesinde ilk film gösterimi 14 Temmuz 2023 Cuma akşamı yapılacak. Saat 21.00’da başlayacak ‘Mavi Boncuk’ film gösterimi için biletler Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden temin edilebilecek. Mavi Boncuk, geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Münir Özkul ve Tarık Akan’ın oluşturduğu intikam çetesinin hikâyesini konu eden filmin diğer başrolleri ise Emel Sayın ve Adile Naşit.

Nevşehir Kalesi içerisindeki film gösterimine biletsiz izleyiciler kabul edilmeyecek ve Nevşehir Belediyesi tarafından burada vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı